ΔΕΙΤΕ πώς είναι σήμερα το κινηματογραφικό «παιδί του λαού» Νίκος Ξανθόπουλος!

Με τι ασχολείται ο ηθοποιός και γιατί ξέσπασε

ΔΕΙΤΕ πώς είναι σήμερα το κινηματογραφικό «παιδί του λαού» Νίκος Ξανθόπουλος!

Μία από τις ελάχιστες «φρέσκες» φωτογραφίες του αποκάλυψε ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου, ο Νίκος Ξανθόπουλος, σε ανάρτησή του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας!

Σε ηλικία 82 ετών, ο ηθοποιός, που καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού ως «το παιδί του λαού» σε διάφορες δραματικές ταινίες, ζει αποτραβηγμένος από τα φώτα, στο σπίτι του στην Παιανία και δηλώνει… αγρότης.

collage90[9.jpg

Παρά την ηλικία του, ο Νίκος Ξανθόπουλος φαίνεται πως ασχολείται ενεργά με τα social media, καθώς χρησιμοποίησε το Facebook για να στείλει το μήνυμά του.

ξανθοπουλος.jpg

«Άμυνα στην καταχνιά και την αβεβαιότητα μας προσφέρει η άνοιξη.. Μας συμπαραστέκεται στην ακινησία και την αναβλητικότητα που μας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και μάς γονατίζει. Άμυνα, στις ριπές κακών ειδήσεων που μάς πυροβολούν κάθε μέρα και μας εξουθενώνουν. Που επιτείνουν την αγωνία μας για το δυσοίωνο μέλλον αυτού του τόπου, αυτής της αγαπημένης κι άπορης πλέον χώρας, που το απλωμένο χέρι της έχει πάθει πια αγκύλωση... Δεν ντρέπεται κανείς ;;», έγραψε ο ηθοποιός, «ανεβάζοντας» και μία φωτογραφία του, στην οποία μπορούμε να δούμε πώς είναι σήμερα!

12985576_582337005264426_2512971779464317148_n.jpg

Γεννημένος στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου του 1934, ο Νίκος Ξανθόπουλος σπούδασε στη Σχολή του Εθνικού θεάτρου και, αφού πήρε μέρος σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, αφοσιώθηκε στον κινηματογράφο. Συνολικά, πρωταγωνίστησε σε 30 δραματικές ταινίες, όπως οι «Ξεριζωμένη Γενιά», «Η Καρδιά Ενός Αλήτη», «Άδικη Κατάρα» και «Η Σφραγίδα Του Θεού», στις οποίες ερμήνευσε 300 τραγούδια. Το 1970 ίδρυσε δικό του θίασο και περιόδευσε την Ελλάδα, ενώ αργότερα μεταπήδησε στο λαϊκό τραγούδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top