Ξέσπασε η Βίκυ Σταυροπούλου για τη σέξι φώτο της κόρης της: «Φρίκαρα»!

Ποιους «πυροβόλησε» η ηθοποιός για τον ντόρο που προκλήθηκε

Ξέσπασε η Βίκυ Σταυροπούλου για τη σέξι φώτο της κόρης της: «Φρίκαρα»!

Για ανθρώπους που πληρώνονται για να μπαίνουν στο Instragram και μετά να κάνουν ερωτήσεις και να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους, έκανε λόγο η Βίκυ Σταυρπούλου, όταν ρωτήθηκε για την «πιπεράτη» πόζα της κόρης της που έγινε θέμα συζήτησης πριν από μερικούς μήνες!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η 23χρονη Δανάη Μπάρκα έγινε… viral τον Οκτώβριο που μας πέρασε, όταν «ανέβασε» μία φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, φορώντας ένα μαύρο μαγιό.

«Μου φαίνεται απίστευτο ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά! Να μπαίνουν στο Instagram και στο Facebook ενός παιδιού 23 ετών που ακόμα δεν έχει βγει στη δουλειά και μετά να γίνεται τόσος ντόρος, ��α βγαίνει ο καθένας και να λέει το μακρύ του και το κοντό του», ανέφερε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Βίκυ και συνέχισε: «φρίκαρα, αλλά όχι με την Δανάη! Η Δανάη κατάλαβε, δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε τίποτα. Και αυτή τα ‘χασε και εγώ τα ‘χασα. Είναι αγριευτικό αυτό που συμβαίνει! Δεν μπορεί εγώ να κάνω πρεμιέρα στην πιο πολλά υποσχόμενη παράσταση της Αθήνας και να έρχονται να με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για τη φωτογραφία της Δανάης. Το θεωρώ αστειότητα και αγριευτικό!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα τρελαθεί η μάνα της: Ξύρισε τα μαλλιά της η κόρη της Σταυροπούλου (ΦΩΤΟ)!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top