Στο εδώλιο Έλληνας τραγουδιστής! Γιατί του ζητούν 37.000 ευρώ - Τι απαντά ο ίδιος

Διαμάχη για δανεικά... κι αγύριστα

Στο εδώλιο Έλληνας τραγουδιστής! Γιατί του ζητούν 37.000 ευρώ - Τι απαντά ο ίδιος

​Στα δικαστήρια σέρνει 50χρονη γιατρός γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, υποστηρίζοντας ότι της χρωστά πάνω από 37.000 τα οποία του δάνεισε, αλλά δεν της επέστρεψε ποτέ!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η γιατρός από τον Βόλο υποστηρίζει πως το 2010 δάνεισε χρήματα στον Τριαντάφυλλο για να τον βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή του. Συγκεκριμένα, αρχικά του έδωσε 15.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό ποσά από 1.000 έως 5.000 ευρώ, με το τελικό ποσό να ανέρχεται σε 37.300 ευρώ.

«Όπως μου έλεγε, αντιμετώπιζε παροδικές οικονομικές - ταμειακές δυσκολίες, στις οποίες, λόγω της γενικότερης συγκυρίας, αδυνατούσε να ανταποκριθεί. Μου ζήτησε να τον βοηθήσω και να ενισχύσω περιστασιακά την ταμειακή του ρευστότητα, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει», αναφέρει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», η 50χρονη και συνεχίζει: «στο πλαίσιο της διάθεσής μου να βοηθήσω τον εναγόμενο, προβήκαμε, στον Βόλο πάντα, στη σύναψη διαδοχικών δανειακών συμβάσεων, προφορικά, προκειμένου να αντιμετωπίσει, ως προελέχθη, τα πολλαπλά οικονομικά προβλήματα που είχαν προκύψει».

Η γιατρός επισυνάπτει τις αποδείξεις των καταθέσεων που έκανε στον τραπεζικό λογαριασμό του τραγουδιστή, ενώ, όπως αναφέρει, δεν της επέστρεψε ποτέ τα χρήματα, ούτε της απάντησε σε κάποιο από τα εξώδικα που του έστειλε για να διευθετ��σουν την μεταξύ τους εκκρεμότητα.

«Τα έχω συνηθίσει αυτά από παλιά. Εδώ σταύρωσαν το Χριστό! Οποιοσδήποτε μπορεί να πει το οτιδήποτε!», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», ο Τριαντάφυλλος, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα, αλλά ούτε και να διαψεύσει, όσα υποστηρίζει η γιατρός.

Δείτε στο βίντεο τι αναφέρει η αγωγή και την απάντηση του τραγουδιστή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top