«Έζησα εφιαλτικές στιγμές κοντά στην μητριά μου. Χειροδικίες, φωνές, βρισίδια»!

Τι εξομολογείται Έλληνας ηθοποιός για τα παιδικά του χρόνια

«Έζησα εφιαλτικές στιγμές κοντά στην μητριά μου. Χειροδικίες, φωνές, βρισίδια»!

​Τα δύσκολα παιδιά του χρόνια περιγράφει διάσημος Έλληνας, παιδί χωρισμένων γονιών. Όπως αποκαλύπτει, η μητριά του τον έβριζε και τον χτυπούσε, ενώ κατάφερε να ξεφύγει μετά από δικαστήριο!

«Έζησα εφιαλτικές στιγμές κοντά στη μητριά μου! Χειροδικίες, φωνές, βρισίδια! Αποκορύφωμα; Να με σπρώξει σε ένα μακρύ διάδρομο και να μου εκσφενδονίσει το βιβλίο της Γεωγραφίας. Με πέτυχε και μου άνοιξε το αφτί, αίματα τρέχανε…», λέει, στο περιοδικό «You», ο Δημήτρης Γιώτης και συνεχίζει: «άνοιξα την πόρτα κι έφυγα. Μέχρι μήνυση για αρπαγή ανηλίκου έχει η μάνα μου. Τρεις μέρες κρυβόμασταν εδώ κι εκεί!».

Το μαρτύριο έλαβε τέλος μετά από δικαστική διαμάχη και χάρη σε έναν δάσκαλο που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε ο μικρός Δημήτρης!

«Μετά από μήνυση, ορίστηκε δικάσιμος και σε ενάμιση μήνα την δίκη την κέρδισε η μάνα μου. Νύχτα με έδιωξαν από το σπίτι, σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών έβαλαν τα ρούχα μου. Ο πατέρας μου είχε φέρει μάρτυρα υπεράσπισης έναν ενοικιαστή του, που ήταν και ο δάσκαλός μου στο σπίτι. Αυτός ο άνθρωπος, ο Θεός να τον έχει καλά, που είπε τα γεγονότα, ήταν ο σωτήρας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top