Η συγκλονιστική ιστορία πόνου της Άντζελας Δημητρίου που έγινε… «μια πετσούλα αρνί»!

Το παρασκήνιο του «Ποιά Θυσία» όπως το έχει αποκαλύψει η ίδια

​Μία άκρως προσωπική και συγκινητική ιστορία βρίσκεται πίσω από το «Ποιά Θυσία», το κομμάτι της Άντζελας Δημητρίου το οποίο «θυσιάστηκε» για τις ανάγκες της πασχαλινής διαφήμισης στην οποία πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια και έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων.

Γραμμένο το 1985, σε στίχους Μάνου Κουφιανάκη και μουσική Χάρη Καλούδη, το «Ποια Θυσία» είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια της Άντζελας Δημητρίου και, ακόμα και σήμερα, θεωρείται από τους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού ως ένας από τους ύμνους στην καψούρα και, δη, τη γυναικεία.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Λαίδη έχει αποκαλύψει το παρασκήνιο πίσω από το τραγούδι, τονίζοντας πως δεν είναι ερωτικό! «Το “Ποιά Θυσία” γράφτηκε για τον γιο μου όταν μου τον πήρανε σε μικρή ηλικία και τον δώσανε στη θεία μου. Κανένας δεν ήξερε τίποτα. Μετά εγώ έψαχνα να βρω απεγνωσμένα το γιο μου. Το γράψαμε μαζί με τον Μάνο Κουφιανάκη και τον Χάρη Καλούδη μέσα στο σπίτι του Χάρη στις 7 το πρωί, πίνοντας πάρα πολύ κρασί. Εγώ αφηγούμουν την ιστορία μου κι ότι ήθελα να είχα το γιο μου κοντά μου! Όλοι στην αρχή πιστεύανε ότι είναι κομμάτι ερωτικό, αλλά το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για το γιο μου. Για το γιο μου, τον Βαγγέλη, έπρεπε να ρωτήσω αυτή την γυναίκα “με ποιο δικαίωμα παίρνεις το δικό μου το παιδί, ενώ εγώ το είχα 9 μήνες στην κοιλιά μου και έρχεσαι εσύ ξαφνικά και μου το παίρνεις”», ανέφερε η ίδια, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ, τον περασμένο Ιούλιο.

Για τις ανάγκες της διαφήμισης, πάντως, η Άντζελα φαίνεται πως ξέχασε την προσωπική, δραματική, της ιστορία και τραγούδησε: «όσο το Πάσχα προχωρά σε συλλογίζομαι, είσαι με άλλη στο χωριό κι εγώ βουρλίζομαι... Και τώρα Μάη θες να πιάσεις με την άλλη και να τσουγκρίσετε τα’ αυγά σας τα βαμμένα με συνταγή που πήρε από μένα και δεν αξίζει στο όνομα μου μια πετσούλα αρνί για μεεεεεενα»...

Δείτε στα βίντεο την πασχαλινή διαφήμιση και το «Ποιά Θυσία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός με το σποτ της Άντζελας: «Σεξιστικό! Να αποσυρθεί» λέει το Κέντρο Ισότητας

Μπακοδήμου: «Πρέπει να πήρε πολλά λεφτά η Άντζελα για να καταστρέψει το τραγούδι της»

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΣ είναι ο ΚΟΥΚΛΟΣ που χτυπάει το αυγό σαν άντρας στη διαφήμιση με την Λαίδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top