Έλληνας ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ γίνεται ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΔΕΙΤΕ την ετοιμόγεννη σύζυγό του!

Τι αποκαλύπτουν για το φύλο του μωρού και το όνομα που θα του δώσουν

Έλληνας ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ γίνεται ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΔΕΙΤΕ την ετοιμόγεννη σύζυγό του!

​Αγκαλιά με την εγκυμονούσα σύζυγό του, λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, φωτογραφίζεται Έλληνας τραγουδιστής! Το ζευγάρι αποκαλύπτει το πώς έμαθε τα ευχάριστα, το φύλο του μωρού, αλλά και το όνομα που θα πάρει.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, στα μέσα Μαρτίου, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Δήμητρα, είναι έγκυος και θα γεννήσει σε πέντε εβδομάδες.

τριανταφυλλος1 (494x800).jpg

«Είχε έρθει μια μέρα που εφημέρευα στον “Ευαγγελισμό” και του είπα “έχω να σου πω κάτι. Είμαι έγκυος”. Ουσιαστικά, το γνώριζα δύο ημέρες πριν, που είχα κάνει το τεστ στο σπίτι, αλλά ήθελα να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να είμαι σίγουρη πριν του το ανακοινώσω», λέει, στο περιοδικό «Ok!», η γιατρός και συνεχίζει: «εννοείται ότι χάρηκε πάρα πολύ, γιατί από την αρχή της σχέσης μας ήθελε ένα παιδί».

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής, που έγραψε ιστορία στα ‘90s, δεν κρύβει ότι κάτι είχε υποψιαστεί, όταν είδε την αγαπημένη του να βγαίνει από το μπάνιο του σπιτιού τους και, όπως λέει, έλαμπε.

τριανταφυλλος2 (598x800).jpg

«Καθημερινά ευχαριστώ το Θεό για το δώρο που μας έκανε. Και δεν πρόκειται να σταματήσουμε στο ένα παιδί», λέει ο Τριαντάφυλλος, με την Δήμητρα να συμπληρώνει ότι θέλουν τουλάχιστον τρία!

Το ζευγάρι θα αποκτήσει αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Νίκος, από τον πατέρα του τραγουδιστή. Ήδη, το δωμάτιο του μωρού είναι έτοιμο, διακοσμημένο σε γήινες αποχρώσεις, ενώ ο Τριαντάφυλλος εξομολογείται ότι θα ήθελε ο γιος του να γίνει αθλητής ή τραγουδιστής, αν και ο ίδιος θα επιλέξει αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή του…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top