ΔΕΙΤΕ ποιο ζευγάρι της showbiz επανασυνδέθηκε μετά από 4 μήνες!

Έβαλε νερό στο κρασί της γνωστή ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ ποιο ζευγάρι της showbiz επανασυνδέθηκε μετά από 4 μήνες!

Ξανά μαζί, μετά από τέσσερις μήνες, είναι ζευγάρι της showbiz, καθώς γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να κάνει πίσω και να δεχθεί την επιθυμία του καλού της για τον τόπο διαμονής τους!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις αρχές του Δεκέμβρη έγινε γνωστό πως, περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον αρραβώνα τους, η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Τζόνι ΜακΝτέντ χώρισαν. Αφορμή για το χωρισμό στάθηκε το ότι ο ρόκερ επέμενε να μετακομίσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιρλανδία, ενώ η ηθοποιός, γνωστή από το ρόλο της Μόνικα στα «Φιλαράκια», δεν ήθελε να αφήσει το Λος Άντζελες.

1392825321_courteney-cox-johnny-mcdaid-zoom.jpg

«Το ενδεχόμενο προσωρινής μετακόμισης έχει πέσει στο τραπέζι», δήλωσε, στο βρετανικό «Ok!», πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, κάνοντας γνωστή την επανασύνδεση και συμπλήρωσε: «το να είναι μακριά του, την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ της λείπει».

Η 51χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος μουσικός πέρασαν μαζί το Πάσχα των Καθολικών και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, με την Κόρτνεϊ να βάζει νερό στο κρασί της. Όπως χαρακτηριστικά είπε το ίδιο πρόσωπο, η ηθοποιός αποφάσισε να περνά περισσότερο χρόνο στην Ιρλανδία, για να κάνει τον Τζόνι χαρούμενο!

courtney-cox-1-435.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top