ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Τέρης Χρυσός απαντά στην Άντζελα Δημητρίου που δεν τον αναγνώρισε!

Τι λέει για το σπαρταριστό τετ α τετ που έγινε viral

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Τέρης Χρυσός απαντά στην Άντζελα Δημητρίου που δεν τον αναγνώρισε!

​Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία ήρθε τετ α τετ αλλά δεν τον αναγνώρισε, έδωσε ο Τέρης Χρυσός!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το σπαρταριστό συμβάν έγινε πριν από λίγες μέρες, έξω από τηλεοπτικό στούντιο: η Λαίδη ξαφνιάστηκε όταν ο Τέρης την χαιρέτισε και παραδέχθηκε ότι δεν τον γνωρίζει και, όταν εκείνος της είπε το όνομα του, ακολούθησε…κρεσέντο αγάπης.

«Την έχω δει στη ζωή μου τρεις φορές, δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ. Αλλά είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και, μόλις την είδα, την αγκάλιασα και την χαιρέτισα», είπε, στην εκπομπή «Καλημερούδια», ο τραγουδιστής και συνέχισε: «κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όμως, αυτό το “όχι” που είπε η Άντζελα δεν το είπε κακοπροαίρετα».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής «κάρφωσε» τον άνθρωπο που κατέγραψε το συμβάν, λέγοντας ότι το έκανε παράνομα, καθώς ο ίδιος δεν γνώριζε ότι τον έπαιρνε η κάμερα! «Την εκτιμώ την Άντζελα. Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε λάθη», συνέχισε και προσκάλεσε την τραγουδιστρια να πάει την Παρασκευή σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στο οποίο θα τραγουδήσει.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Τέρης Χρυσός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άντζελα επεισόδιο No2: Πώς αντέδρασε όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για τον Τέρη Χρυσό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top