Ο Βαλάντης ξανακαρφώνει τον Πάριο: «Να προσέχετε όταν μιλάτε και να θυμόσαστε τι έχετε πει»

«Εγώ σαν καλλιτέχνης θα σταματούσα στα πενήντα μου» είπε χαρακτηριστικά

Ο Βαλάντης ξανακαρφώνει τον Πάριο: «Να προσέχετε όταν μιλάτε και να θυμόσαστε τι έχετε πει»

​Μπορεί πριν από καιρό ο Γιάννης Πάριος να είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Βαλάντη, αναφέροντας πώς είναι ένας πολύ καλός και ταλαντούχος τραγουδιστής, ο Βαλάντης ωστόσο, όχι μόνο δεν έσταξε μέλι όταν ρωτήθηκε για τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, αλλά τον έσφαξε με το βαμβάκι!

«Για τον κ. Πάριο είπα ότι εγώ σαν καλλιτέχνης θα σταματούσα στα 50 μου. Δεν τον ακούω τον κ. Πάριο...Κάποια στιγμή σε μία συνέντευξη του , είπε πως το κοινό έχει δικαίωμα να κρίνει τους καλλιτέχνες. Έχω εγώ παραπάνω δικαίωμα να κρίνω κάποιον κ. Γιάννη, γιατί και μουσικός είμαι και από ότι είπατε σας αρέσω και σαν τραγουδιστής» είπε ο Βαλάντης με αρκετή δόση ειρωνείας στην κάμερα της εκπομπής "Το πρωινό" και συμπλήρωσε:

«Και ούτε σε καμία καρέκλα πρέπει να ανέβουμε κ.Γιάννη, στη θέση της Μαρινέλλας για να κρίνουμε! Είπατε ότι μπορεί και ένας απλός άνθρωπος να κρίνει, απλά να προσέχετε όταν μιλάτε τι έχετε πει πριν».

Όσο για το πώς σχολίασαν τις δηλώσεις του στο «Πρωινό»;

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πώς έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη όσο κι αν αυτή δεν αρέσει σε κάποιους, ενώ η Φαίη Σκορδά διαφώνησε κάθετα με τον Βαλάντη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top