Γωγώ Μαστροκώστα για τον καρκίνο: «Δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου»

Την άλλαξε ή όχι η «μάχη» με την ασθένεια;

Γωγώ Μαστροκώστα για τον καρκίνο: «Δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου»

​Το ότι η «μάχη» της με τον καρκίνο δεν την άλλαξε, εξομολογήθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που είχε η ασθένεια στον τρόπο με τον οποίο βίωσε την μητρότητα.

«Εγώ δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία, ούτε να πω ότι με άλλαξε σαν άνθρωπο και πλέον θεωρώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό για την ευτυχία, συγγνώμη», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», η γυμνάστρια - σχεδιάστρια ρούχων και συμπλήρωσε: «το μόνο καλό είναι ότι μπορώ να βοηθάω άλλες γυναίκες, ακόμα και μόνο με την εικόνα μου. Κι εγώ έπαιρνα δύναμη όταν έβλεπα ότι η Κάιλι Μινόγκ το είχε ξεπεράσει».

Όπως είπε, το ότι ο πρώτος γιατρός που την εξέτασε έκανε λάθος διάγνωση ήταν… ευτύχημα, καθώς, όταν έχεις καρκίνο στο στήθος απαγορεύεται να κάνεις παιδί για τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά εκείνη έγινε μανούλα. «Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου», πρόσθεσε.

«Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει», κατέληξε η Γωγώ.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Γωγώ Μαστροκώστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σέξι ατύχημα της Μαστροκώστα on air: Σήκωσε το φόρεμα και φάνηκε το εσώρουχό της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top