Αυτό θα πει δεύτερη ευκαιρία!Γνωστό ζευγάρι ετοιμάζεται για τέταρτο παιδί μετά την επανασύνδεση

Από τότε που τα βρήκαν ξανά είναι μες στα μέλια

Αυτό θα πει δεύτερη ευκαιρία!Γνωστό ζευγάρι ετοιμάζεται για τέταρτο παιδί μετά την επανασύνδεση

Μπορεί να χώρισαν ανακοινώνοντας δημοσίως το διαζύγιό τους, ωστόσο λίγους μήνες μετά τα ξαναβρήκαν και είναι μες στα μέλια!

Resizer (1).jpg

Ο λόγος για τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ και την Τζίλιαν Φινκ, οι οποίοι μάλιστα, σύμφωνα με το Radar Online, είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το τέταρτο παιδί τους!

«Είναι τόσο όμορφο να τους βλέπω ξανά ευτυχισμένους μετά από έναν απαίσιο χρόνο» ανέφερε πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και πρόσθεσε: «Σκέφτονται να αποκτήσουν ένα τέταρτο παιδί. Συ��φώνησαν να αρχίσουν τις προσπάθειες πριν το καλοκαίρι».

220116214209_9525.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ο «γιατρός» του «Grey’s Anatomy» και η μητέρα των τριών παιδιών του, αποφάσισαν στις αρχές του 2015, να ανακοινώσουν επίσημα το διαζύγιο τους ζητώντας… σεβασμό στην προσωπική τους ζωή.

Αιτία; Το «κέρατο» του Ντέμπσεϊ στην Τζίλιαν, καθώς αποκαλύφθηκε πως ο λόγος που οι συντελεστές της σειράς «Grey’s Anatomy» σκότωσαν τον γιατρό «Μακ Ντρίμι» σε τροχαίο, ήταν επειδή (ο ηθοποιός) διατηρούσε παράνομο δεσμό με μέλος του συνεργείου!

220116214210_0352.jpg
Ωστόσο μερικούς μήνες μετά τον χαμό που προκλήθηκε από τον χωρισμό του παντρεμένου ζευγαριού, Φινκ και Ντέμπσεϊ άρχισαν να κυκλοφορούν και πάλι μαζί, κάνοντας μυστικά ραντεβουδάκια.

220116214214_4659.jpg
Μάλιστα, τον Ιανουάριο η σύζυγός του τον «δέχτηκε» πίσω, και πλέον οι δυο τους θέλουν να ανανεώσουν τον έρωτά τους, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top