Λιβιεράτος για Παντελίδη: «Εάν οδηγούσε αυτός, έπραξε ανεύθυνα»

Πώς σχολίασε το ότι ο αδικοχαμένος συνάδελφός του βρέθηκε μεθυσμένος

Λιβιεράτος για Παντελίδη: «Εάν οδηγούσε αυτός, έπραξε ανεύθυνα»

Το δικό του μήνυμα για όσα γράφονται για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη έστειλε ο Λάμπης Λιβιεράτος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων σύμφωνα με τις οποίες ο αδικοχαμένος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στον Παντελή βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο αίματος, τη στιγμή που το όριο είναι 0,50 γραμμάρια. Σύμφωνα με ειδικούς, η εν λόγω ποσότητα σημαίνει πως ήταν σε κατάσταση απόλυτης μέθης και είχε σύγχυση μνήμης, ενώ υπάρχει πιθανότητα να είχε υποπέσει στην απώλεια προσανατολισμού και να είχε μείωση της όρασης, της ακοής, των αντανακλαστικών και της ισορροπίας.

«Αντί να βρίζουμε και να στοχοποιούμε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για την όποια κατάντια μας, βρίζουμε πάλι και τα βάζουμε με όποιον να ‘ναι!», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα του στο Facebook, ο Λάμπης.

Τονίζοντας πως δεν πίνουν όλοι οι τραγουδιστές, ούτε είναι τίγκα στα ναρκωτικά, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, ο τραγουδιστής ανέφερε για το μοιραίο τροχαιο: «δεν πρόκειται για έναν τραγουδιστή που έκανε κακό, αλλά για έναν άνθρωπο που, εάν τελικά οδηγούσε αυτός, έπραξε ανεύθυνα και λανθασμένα, προκαλώντας το θάνατό του και το σοβαρό τραυματισμό δυο άλλων ανθρώπων και ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να έχει συμβεί υπό την επήρεια της μέθης του».

Αναλυτικά, το σχόλιο του τραγουδιστή:

lampispantelis.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ο Παντελίδης στο μοιραίο τροχαίο-Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Η ανάρτηση της οικογένειας Παντελίδη αφότου έγινε γνωστό πως ήταν μεθυσμένος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top