ΔΕΙΤΕ ποιά πασίγνωστη τραγουδίστρια έβγαλε… μούσι!

Τι αποκάλυψε η ίδια για την υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπό της

ΔΕΙΤΕ ποιά πασίγνωστη τραγουδίστρια έβγαλε… μούσι!

Μούσι στα καλά καθούμενα απέκτησε γνωστή τραγουδίστρια, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια την υπερβολική τριχοφυΐα της, αλλά και… το όνομα που της έδωσε!

«Είναι αλήθεια, δεν κάνω πλάκα… Έχω μούσι και είμαι περήφανη γι’ αυτό! Το έχω ονομάσει Λάρι», είπε, κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Γλασκόβη, η Αντέλ, κάνοντας το κοινό να γελάει και συνέχισε: «το κούρεψα απόψε το βράδυ. Όταν έμεινα έγκυος είχα τόση πολλή τεστοστερόνη, που απέκτησα μούσι».

1348103958_adele-1500.jpg
(H Αντέλ με το σύντροφό της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της)

Μάλιστα, η 27χρονη σταρ, που έγινε μανούλα το 2012, δεν δίστασε να αστειευτεί ακόμα περισσότερο, συγκρίνοντας τον εαυτό της με… τον μουσάτο αγαπημένο της, Σάιμον Κονέκι: «ο σύντροφός μου έχει ένα ωραίο μούσι. Το κουρεύει κάποιες φορέ��, κυρίως το Καλοκαίρι. Τώρα που έχω κι εγώ μούσι, καταλαβαίνω γιατί ζεσταίνεται».

Η υπερβολική τριχοφυΐα κατά τη διάρκεια της κύησης είναι κάτι που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Οι τρίχες αναπτύσσονται σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως στο πρόσωπο, τα χέρια, το εφήβαιο, τη μέση, τις μασχάλες, τα πόδια και την κοιλιά, και οφείλονται στην «έκρηξη» ορμονών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αντέλ ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη μουσική για τα επόμενα 5 χρόνια

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε η Αντέλ κατά των τζιχαντιστών: «Eίσαστε μόνοι σας γ@μημένοι!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top