Πανταζής σε Δημητρίου: «Αν χάσαμε δύο τρία παιδιά πού να το θυμάμαι;»

Άλλα λέει εκείνη κι άλλα εκείνος για τις εγκυμοσύνες που διακόπηκαν

Πανταζής σε Δημητρίου: «Αν χάσαμε δύο τρία παιδιά πού να το θυμάμαι;»

​Κάποιος να τους… ξεμπερδέψει: σε μπαράζ δηλώσεων για το φλογερό έρωτα που έζησαν και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες έχουν επιδοθεί ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου, με τον τραγουδιστή να διαψεύδει όσα είπε πρόσφατα η πρώην του, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι στην αρχή της καριέρας τους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο Λευτέρης ανέφερε ότι άφησε έγκυο την Άντζελα Δημητρίου αλλά δεν κράτησαν το παιδί, ενώ δεν παντρεύτηκαν γιατί αμφότεροι ήθελαν να κάνουν καριέρα. Λίγες ημέρες μετά, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Όλα», η τραγουδίστρια υποστήριξε πως δεν έμεινε μία φορά έγκυος, αλλά τέσσερις και ο Λευτέρης ήταν εκείνος που δεν ήθελε να κρατήσουν τα παιδιά!

«Σίγουρα και οι δυο μαζί το αποφασίσαμε όταν έγινε! Δεν ξέρω πόσες φορές έγινε… Πού να θυμάμαι; Είναι πολλά χρόνια! Αν κάνω και λάθος, συγγνώμη. Θυμάμαι ότι χάσαμε ένα παιδάκι. Αν ήταν δύο τρία, που να θυμάμαι; Ίσως εκείνο τον καιρό να μην είχαμε τη δυνατότητα να κρατήσουμε ένα παιδί», είπε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Λευτέρης, απαντώντας στις δηλώσεις της Άντζελας.

Όταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε πως η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν το έχει μετανιώσει, εκείνος είπε γελώντας πως «ό,τι και να πει, εγώ την πονάω, την αγαπάω», ενώ πρόσθεσε πως… δεν θυμάται αν αρραβωνιάστηκαν, αλλά και ότι οι οικογένειές τους αντιδρούσαν στο ενδεχόμενο να παντρευτούν!

Δείτε στο βίντεο την απάντηση του Λευτέρη στην Άντζελα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top