ΤΟ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον θάνατο του μοναχογιού της

«Θέλω για λίγο να ξαποστάσω από τον πόνο του φευγιού σου μα είναι αδύνατον»

​Τι κι αν έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που η Μπέλλα Κυδωνάκη είδε για τελευταία φορά τον μοναχογιό της, Γιάννη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, οι πληγές στην ψυχή της είναι ακόμα νωπές!

Η αστρολόγος είδε την πιο σκληρή πλευρά της ζωής, όταν αναγκάστηκε να θάψει το παιδί της, κάτι που την τσάκισε και που ποτέ η ίδια δεν πρόκειται να ξεπεράσει.

Ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες από τις ευχάριστες στιγμές που πέρναγε με τον Γιάννη η αστρολόγος έγραψε λόγια που μας έκαναν να λυγίσουμε!

Χωρίς τίτλο.jpg


«Ήσουν τόσο δυνατός και χαμογελαστός νόμιζα ότι θα ξεγελάσεις το θεριό........Σαν Σήμερα έφυγες τόσο ξαφνικά και άδικα» γράφει στη λεζάντα της μίας φωτογραφίας ενώ στην άλλη τονίζει πώς ποτέ δεν πρόκειται να τον ξεχάσει.

μπέλα δύο.jpg


«Οι αναμνήσεις που με κατακλύζουν είναι τόσο δυνατές και καταλυτικές που και να θέλω για λίγο να ξαποστάσω από τον πόνο του ξαφνικού φευγιού σου μου είναι αδύνατον. Γιατί εσύ είσαι εγώ και εγώ είμαι εσύ. Δύο σώματα και μία ψυχή. Η μια πάνω στο φως και η άλλη κάτω στα σκοτάδια. Μόνο η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top