ΑΥΤΟ είναι το τραγούδι που ΔΕΝ στείλαμε στην Eurovision!

Όλες οι λεπτομέρειες για το κομμάτι που «έφαγε» το «Utopian Land»

Το τραγούδι που ετοίμαζε για την Eurovision αλλά η ΕΡΤ δεν επέλεξε ποτέ, καθώς προτίμησε να στείλει τον Μάιο στη Στοκχόλμη τους Argo με το «Utopian Land», αποκάλυψε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

«Είχα ετοιμάσει ένα κομμάτι που πληροί τις προδιαγραφές και που θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς στο διαγωνισμό. Θα εκπροσωπούσα ευχαρίστως την Ελλάδα αν τηρούνταν οι δημοκρατικές διαδικασίες ενός ελληνικού τελικού και το κοινό επέλεγε το τραγούδι μου κι έμενα», δήλωσε, στο showtime-cy, τον Φεβρουάριο, η Σαλίνα, προσθέτοντας ότι «το ενδεχόμενο μιας απευθείας ανάθεσης δεν με άφορα γιατί γνώμονας μου ήταν ανέκαθεν το κριτήριο του κόσμου ωστόσο δεν έχω καμιά συγγένεια ή προσωπική σχέση με τους ανθρώπους της ΕΡΤ».

12802803_10153862445230926_5024496986956640626_n.jpg

Περίπου ένα μήνα μετά τη δήλωσή της και σχεδόν δεκαπέντε ημέρες αφότου παρουσιάστηκε το «Utopian Land», η τραγουδίστρια αποκάλυψε το τραγούδι που είχε ετοιμάσει και, πλέον, κυκλοφορεί ως νέο της single. Ο τίτλος του είναι «Love Is A Game» και την μουσική έχει γράψει ο Stavros Vanderwilt, που συμμετέχει και στην ερμηνεία, ενώ τους στίχους υπογράφουν από κοινού ο ίδιος, η Σαλίνα και Νικόλας Καραναστάσης.

Ακούστε στο βίντεο το «Love Is A Game»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision

Aνατροπή με τους «Argo» στην Eurovision - Πρόσωπο έκπληξη στη σκηνή με την ελληνική συμμετοχή

ΝΕΟΣ ΣΑΛΟΣ: Όμοιο με άλλο clip για την Eurovision το βίντεο της Ελλάδας!

Μία κομμώτρια και έναν γυψαδόρο στέλνει η Ελλάδα στην Eurovision!

Γάμος και βάφτιση μαζί για τον «αρχηγό» των «Argo» λίγο πριν την Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top