ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Παπαρίζου αποκαλύπτει γιατί δεν μιλάει για το γάμο της!

Πώς αποφάσισαν με τον Ανδρέα Καψάλη να κάνουν κλειστή τελετή

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Παπαρίζου αποκαλύπτει γιατί δεν μιλάει για το γάμο της!

​Το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να παντρευτεί υπό άκρα μυστικότητα εξηγεί η Έλενα Παπαρίζου, αποκαλύπτοντας γιατί δεν μιλάει ποτέ για το γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο, τον περασμένο Ιούνιο, σε δημαρχείο της Αθήνας, χωρίς να το γνωρίζουν ούτε άτομα από ��ο στενό τους περιβάλλον.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε καθόλου για το γάμο. Εγώ είμαι ένα πολύ ανοιχτό άτομο, το ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πρέπει να σεβαστώ ποιος είναι και ο άλλος. Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ένα παιδί πολύ συγκεντρωμένο στην οικογένειά του. Παράλληλα λατρεύει αυτό που κάνω και με στηρίζει σε αυτό 100%. Δεν έχει πει ποτέ “α θα λείπεις πάλι το καλοκαίρι και δεν θα πάμε διακοπές”. Αντίθετα, μου λέει “θα πας περιοδεία και θα πεις και ένα τραγούδι!”», λέει, στο περιοδικό «People», η τραγουδίστρια.

Επισημαίνοντας ότι μετά από 17 χρόνια καριέρας και η ίδια έχει αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, συμπληρώνει: «ο Ανδρέας θεωρεί πως έχουμε κάτι πολύ ιερό και δεν χρειάζεται να μιλάμε για αυτό. Ίσως ακούγεται άσχημα, αλλά δεν έχω την ανάγκη να μιλώ για τη σχέση μας, είναι κάτι πολύ δικό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα: Παπαρίζου - Καψάλης είναι στο… «μήνα του μέλιτος»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top