ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στη Λέσβο η Τζολί – Θα μείνει έως τα μεσάνυχτα!

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μεταβεί και στην Ειδομένη

ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στη Λέσβο η Τζολί – Θα μείνει έως τα μεσάνυχτα!

​Μετά από δύο αναβολές και αφού επισκ��φθηκε το λιμάνι του Πειραιά και τον καταυλισμό στον Ελαιώνα, αλλά και συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, έφτασε στη Λέσβο η Αντζελίνα Τζολί! Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται να μεταβεί και στην Ειδομένη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός, με την ιδιότητα της Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, έφτασε στο νησί του Αιγαίου με λίαρ τζετ, περίπου στις 10:00 της Πέμπτης. Αρχικά, η επίσκεψη επρόκειτο να γίνει την Τρίτη, στη συνέχεια μεταφέρθηκε για την Τετάρτη και, τελικά, ματαιώθηκε, με την χολιγουντιανή σταρ να προσγειώνεται στην Αθήνα.

Μετά την άφιξή της στο «Οδυσσέας Ελύτης», η Αντζελίνα κατευθύνθηκε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου θα έχει συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τον καταυλισμό που έχει στηθεί στον Καρά Τεπέ, καθώς και το hot spot στη Μόρια, τη στιγμή, μάλιστα, που εκεί είναι σε εξέλιξη καθιστική διαμαρτυρία περίπου 400 μεταναστών, οι οποίοι ζητούν να ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής τους και να σταματήσουν οι απελάσεις προς στην Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Live U» του Star, που έδειξε και πλάνα από την αναχώρηση της 40χρονης σταρ από την Αθήνα, το αεροδρόμιο της Λέσβου έχει ενημερωθεί πως το λίαρ τζετ θα αναχωρήσει δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα!

Η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ ενδέχεται να μεταβεί και στη Σκάλα Συκαμινιάς, ένα από τα σημεία όπου φτάνουν οι καραβιές των προσφύγων, ενώ έχει ετοιμαστεί δωμάτιο για να καταλύσει, στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και η Σούζαν Σάραντον κατά την επίσκεψή της στη Λέσβο, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το βράδυ της Τετάρτης, πληροφορίες ήθελαν την Αντζελίνα να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισκεφθεί το κέντρο φιλοξενίας στα Διαβατά και την Ειδομένη. Δεδομένου ότι το πρόγραμμά της παραμένει μυστικό και δεν λείπουν οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, δεν αποκλείεται να βρεθεί στην περιοχή.

Δείτε στο βίντεο την αναχώρηση της Αντζελίνα για Λέσβο και όλες τις πληροφορίες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top