ΦΩΤΟ: Το νεογέννητο, οι αγκαλιές και το βραχιολάκι που συγκίνησαν την Τζολί!

Τι μήνυμα έστειλε η ηθοποιός κατά την επίσκεψή της στον Πειραιά

ΦΩΤΟ: Το νεογέννητο, οι αγκαλιές και το βραχιολάκι που συγκίνησαν την Τζολί!

Τα μικρά προσφυγόπουλα συγκέντρωσαν τα βλέμματα αλλά και την προσοχή της Αντζελίνα Τζολί κατά την επίσκεψή της στο λιμάνι του Πειραιά. Η διεθνούς φήμης σταρ, που έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν κράτησε ένα νεογέννητο στην αγκαλιά, ενώ δέχθηκε ένα ξεχωριστό δώρο από ένα μικρό κοριτσάκι!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 40χρονη ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες βρέθηκε στον Πειραιά το μεσημέρι της Τρίτης. Η επίσκεψή της προκάλεσε πανζουρλισμό, ενώ η ίδια έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε ένα μικρό αγόρι, με το οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα.

16395683 (1024x683).jpg

Αρχικά, η Αντζελίνα μπήκε στο κοντέινερ του ΟΗΕ, όπου ενημερώθηκε για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά εθελοντές και φιλανθρωπικές οργανώσεις προκειμένου να βοηθήσουν τους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στο λιμάνι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ», είπε η ηθοποιός βγαίνοντας από το κοντέινερ, όπου συναντήθηκε και με μία οικογένεια προσφύγων, ενώ στη συνέχεια έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα, λέγοντας «όλα θα πάνε καλά».

1458126390842703.jpg

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που μία μητέρα, μετά από πολύ κόπο λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους, πλησίασε την χολιγουντιανή σταρ και της έδωσε να κρατήσει στην αγκαλιά το νεογέννητο παιδί της!

Φορτισμένη ήταν και η στιγμή που ένα κοριτσάκι, αδερφή του μικρού αγοριού με το οποίο συνομίλησε η Αντζελίνα, πλησίασε την ηθοποιό και, κοιτώντας την με τα μεγάλα, μελαγχολικά του ματιά, προσπάθησε να της περάσει στο χέρι ένα ροζ βραχιολάκι, το οποίο εκείνη κράτησε!

16393812 (1024x741).jpg

Αν και οι πληροφορίες για το πρόγραμμα του ταξιδιού είναι συγκεχυμένες, λέγεται ότι η ηθοποιός, που ματαίωσε το σκέλος της επίσκεψης στη Λέσβο, θα μεταβεί και σε άλλες περιοχές της Αττικής όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στα Διαβατά και την Ειδομένη.

16395626 (1024x683) (2).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top