Ματαιώθηκε η επίσκεψη της Τζολί στη Λέσβο - Άγνωστο αν θα πάει στα Διαβατά!

Αλλαγή σχεδίων για την χολιγουντιανή σταρ

Ματαιώθηκε η επίσκεψη της Τζολί στη Λέσβο - Άγνωστο αν θα πάει στα Διαβατά!

Λίγη ώρα πριν την αναμενόμενη άφιξή της στο νησί έγινε γνωστό πως ματαιώθηκε η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στη Λέσβο, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής της δράσης για τους πρόσφυγες, ούσα Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες!

Όπως έχει γράψει το star.gr, μετά από δύο αναβολές το απόγευμα της Τρίτης, η 40χρονη χολιγουντιανή σταρ επρόκειτο να προσγειωθεί στο «Οδυσσέας Ελύτης» στις 09:00 της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, περί τις 07:30 της Τετάρτης, πηγές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη, σε ό,τι αφορά το σκέλος της στη Λέσβο, ματαιώνεται.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, στελέχη του οποίου θα συνόδευαν την Αντζελίνα κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς προσφύγων στο νησί.

Μέχρι αυτή την ώρα, άγνωστο παραμένει αν η βραβευμένη ηθοποιός θα μεταβεί στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στα Διαβατά, κάτι που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο να κάνει στις 6 το απόγευμα, μετά την επίσκεψη στη Λέσβο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top