ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μαντόνα απαντά αν ήταν τύφλα στο μεθύσι σε συναυλία της!

Τι υποστηρίζει για το περιστατικό που έκανε το γύρο του κόσμου

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μαντόνα απαντά αν ήταν τύφλα στο μεθύσι σε συναυλία της!

​Τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη σε συναυλία στη Μελβούρνη, όπου εμφανίστηκε ντυμένη κλόουν και άρχισε να… πίνει, δίνει η Μαντόνα, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που έκανε το γύρο του κόσμου!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η «βασίλισσα της ποπ», περνά δύσκολες ώρες καθώς ο 15χρονος γιος της την παράτησε και επέλεξε να μείνει με τον πατέρα του, Γκάι Ρίτσι, στο Λονδίνο. «Θα πίνω σήμερα στη σκηνή, αν και δεν το συνηθίζω… Δεν θα έπρεπε να ζητάω αλκοόλ, Χριστέ μου, αλλά φέρτε μου αμέσως να πιω», είπε, μεταξύ άλλων, στην επίμαχη συναυλία, με τις σκηνές να γίνονται θέμα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

collage99.jpg

Δημοσιεύοντας το σχόλιο ενός θαυμαστή της στο Instagram, που χαρακτήριζε «γελοία» και «σεξιστικά» όσα γράφτηκαν για την αγαπημένη του τραγουδίστρια, η Μαντόνα έδωσε την απάντησή της.

«Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Κρίμα που οι άνθρωποι δεν ξέρουν την τέχνη της υποκριτικής και του να υποδύεσαι ένα χαρακτήρα. Ποτέ δεν θα έκανα ένα σόου “φτιαγμένη” ή μεθυσμένη. Κάτω από όλα αυτά, βρίσκονται ο σεξισμός και ο μισογυνισμός, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ίση μεταχείριση, αλλά μας αντιμετωπίζουν ως αιρετικούς όταν βγαίνουμε από την γραμμή ή σκεφτόμαστε έξω από τα συνηθισμένα. Ο σεξισμός ζει και βασιλεύει, αλλά εγώ ζω για την αγάπη��, σχολίασε η 57χρονη σταρ.

μαντονααπαντηση.jpg

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την επίμαχη συναυλία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top