Συγκινεί η Χατζίδου για τον τραγικό χαμό του Παντελίδη: «Δεν μπορώ να το συνειδητ��ποιήσω!»

ΔΕΙΤΕ τι εξομολογήθηκε on air η τραγουδίστρια

Συγκινεί η Χατζίδου για τον τραγικό χαμό του Παντελίδη: «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!»

Για τον Παντελή Παντελίδη, τον άνθρωπο που πίστεψε σε εκείνη και τη βοήθησε να κάνει καριέρα, δίνοντάς της το τραγούδι που την έκανε γνωστή, το «Χειρότερη», μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου, στην εκπομπή «Namaste» όπου ήταν καλεσμένη.

Η τραγουδίστρια, όπως εξομολογήθηκε, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει φύγει από τη ζωή, ενώ τόνισε ότι "του τα χρωστάω όλα!"

«Εγώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έχω την πρεμιέρα μου κι έχω τη δουλειά μου σαν ψυχοθεραπεία και προσπαθώ να μην σκέφτομαι, γιατί αν κάτσω και το σκεφτώ, άστο!» ανέφερε συγκινημένη την ώρα που έβλεπε πλάνα της μαζί με τον Παντελή Παντελίδη από το «Fantasia» όπου είχε πάει να τον απολαύσει!

220216135606_6055.jpg
Η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά και στη στιγμή που έμαθε για το τραγικό δυστύχημα λίγο πριν βγει στον αέρα του «Πρωινού».

bptczjcejj56c59088d2467.jpg
«Δεν θέλω να πω τίποτα, ούτε για τα παιδιά για την ομάδα, μπορεί να πίστευαν ότι το είχα ακούσει. Με πήραν 10 και, και είχε γίνει 8 και. Βέβαια δεν είναι μεγάλο το διάστημα για να το ξέρω. Που να πάει το μυαλό μου;» είπε και πρόσθεσε: «Το κατάλαβε η Φαίη, νομίζω μετάνιωσε την ίδια στιγμή...».

«Στον αέρα δεν ξέρεις και πως να αντιδράσεις. Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ, να δω τι έγινε, πως έγινε, είναι σίγουρο, να το δουλέψω στο μυαλό μου. Να το δουλέψω ως γεγονός. Ήταν συγκλονιστικό» τόνισε.

220216135607_7131.jpg
Από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε ότι αρνείται να πιστέψει πως ο Παντελής δεν είναι πια κοντά μας.

«Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι είναι εδώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα πάω στο μαγαζί και δεν θα μπορώ να χτυπήσω την πόρτα στο καμαρίνι να του πω ένα γεια. Έχω περάσει στη φάση που δεν θέλω να το δεχτώ και από τη στιγμή που μας έχει αφήσει τα τραγούδια του είναι σαν να είναι και ο ίδιος παρών».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «μυστική» κουμπαριά Ρέμου-Παντελίδη:Τι είχαν «υποσχεθεί» ο ένας στον άλλον

Η ιστορία πίσω από το «Της καρδιάς μου το γραμμένο» και ο σταυρός του Παντελίδη πάνω στην πίστα

Λύγισε η Χατζίδου: Τραγούδησε το «Λιώμα σε γκρεμό» και ξέσπασε σε λυγμούς-ΒΙΝΤΕΟ

Ελένη Χατζίδου: «Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό “σκοτώθηκε ο Παντελής”»!

Συντετριμμένη η Ελένη Χατζίδου: Το νέο μήνυμα της μετά τον τραγικό χαμό του Παντελίδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top