Ελληνίδα ηθοποιός: «Η μάνα μου δεν ήταν καλή. Της είπα ψέματα πριν πεθάνει»!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σχέση τους

Ελληνίδα ηθοποιός: «Η μάνα μου δεν ήταν καλή. Της είπα ψέματα πριν πεθάνει»!

​Το ότι είπε ψέματα στη μητέρα της, ότι ήταν καλή μάνα, πριν φύγει από τη ζωή, εξομολογήθηκε Ελληνίδα ηθοποιός, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη σχέση τους!

«Τον ομφάλιο λώρο τον έκοψε ο Θεός γιατί “έφυγε” η μανούλα μου… Δεν της τα είπα όλα, γιατί κάποια δεν λεγόντουσαν. Τώρα που λείπει και είναι μακριά, θα μπορούσα να πω ότι δεν ήταν καλή μάνα!», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Περιγράφοντας τη συγκλονιστική στιγμή, η ηθοποιός, που ήταν μοναχοπαίδι, αποκάλυψε πως όταν η μητέρα της είπε «δεν ήμουν καλή μάνα», εκείνη την διαβεβαίωσε για το αντίθετο, κάνοντας μορφασμούς!

«Για τα δικά μου δεδομένα και τις ανάγκες μου ως παιδί, δεν ήταν καλή! Η μαμά μου ήταν πολύ σύγχρονη γυναίκα, δούλεψε πάρα πολύ γρήγορα, άφησε το παιδί της να μεγαλώνει με γιαγιάδες και νταντάδες και ήταν πολύ προσκολλημένη στην προσωπική της ζωή. Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό, εκείνη την εποχή όχι. Όλες οι μανάδες είχαν εστία γύρω από το παιδί τους κι εγώ ένιωθα πολύ εγκαταλελειμμένη», συνέχισε η Δήμητρα.

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Δήμητρας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top