Ο συνθέτης που είχε δικαστική διαμάχη με τον Παντελίδη θα γράψει τραγούδι για εκείνον

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Μουκίδης για τη σχέση του με τον τραγουδιστή

Ο συνθέτης που είχε δικαστική διαμάχη  με τον Παντελίδη θα γράψει τραγούδι για εκείνον

​Ήταν ο άνθρωπος που πριν από ενάμιση χρόνο έσερνε στα δικαστήρια τον Παντελή Παντελίδη κατηγορώντας τον πως το τραγούδι «Τέτοια Αγάπη δεν αξίζω», είχε αντιγράψει το δικό του ««Χωρίς Φτερά», το οποίο και είχε τραγουδήσει η Κωνσταντίνα το 1999.

Ο λόγος για τον συνθέτη, Γιώργο Μουκίδη ο οποίος λίγες μέρες μετά τον θάνατο του λαϊκού τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κόντρα τους!

«Το ότι είχα μία δικαστική κόντρα με τον Παντελίδη, δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω πώς είχε ταλέντο. Ο Παντελής έκανε ένα έργο και μάλιστα πολύ μεγάλο για το διάστημα που κατάφερε να μείνει στη ζωή. Εγώ ποτέ δεν είπα πως μου έκλεψε το κομμάτι παρά μόνο ότι μοιάζει. Το δικαστήριο είχε γίνει πριν από δύο χρόνια και είχε πει πως δεν είναι αρμόδιο αυτό το δικαστήριο για τέτοιες υποθέσεις αλλά κάποιο άλλο που έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα. Έπρεπε η υπόθεση να εκδικαστεί αλλού και να κάνουμε από την αρχή τη διαδικασία. Εγώ λοιπόν ποτέ δεν ξεκίνησα να κάνω από την αρχή τη διαδικασία και αυτό δεν το ξέρει ο πολύς ο κόσμος» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε:

«Είχαμε βρεθεί σε ένα ξενοδοχείο με τον Παντελή και είχαμε μιλήσει. Απλά είπαμε ο ένας αυτά που ήθελε να πει στον άλλο. Το να παραδεχτείς πως ένας άνθρωπος έχει ταλέντο και παράλληλα να λυπηθείς που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, δεν χρειάζεται τσαμπουκά. Απλά να είσαι άνθρωπος και να μπορείς να βλέπεις τα πράγματα έτσι όπως είναι. Όταν λοιπόν είσαι άνθρωπος και όχι ζώο λυπάσαι όταν ένας άνθρωπος με τόσο ταλέντο και τόσο νέος φεύγει άδικα από τη ζωή».

Ο Γιώργος Μουκίδης μάλιστα αποκάλυψε και το πώς πληροφορήθηκε τον άδικο χαμό του τραγουδιστή.

«Ήμουν στην Ελλάδα όταν το έμαθα και ήταν μισή ώρα αφότου έγινε. Εγώ δεν έχω συνέλθει ακόμα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ήταν ένα παιδί που έγινε μόνος του γνωστός και δεν τον βοήθησε κανένας» τόνισε ενώ παραδέχτηκε πώς θα γράψει και ένα τραγούδι για εκείνον.

«Θα γράψω κάτι για τον Παντελή. Δεν έχω ξεπεράσει ��κόμα το χαμό του. Μπορεί κάποια στιγμή να ξεχνιέμαι και να γελάω αλλά κυρίως είμαι σε χάλια mood. Όταν είμαι λοιπόν έτσι είναι πολύ πιθανό να δω μία φωτογραφία και να γράψω κάτι. Επειδή όμως είμαι και ευσυγκίνητος, δεν θα καταλάβει κάποιος που θα το ακούσει πως είναι για τον Παντελή αλλά θα το ξέρω μόνο εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Παντελίδης: Ο συνθέτης που τον πήγε στα δικαστήρια του ζητάει συγγνώμη-«Σε έψαχνα στα σύννεφα»

Στα δικαστήρια ο Παντελίδης: αντιγραφή ένα από τα σουξέ του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top