ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ από το γάμο του Στέλιου Κρητικού με κουμπάρο τον Μάρκο Σεφερλή!

Οι δηλώσεις του ζευγαριού και οι ευχές των συγγενών και φίλων

ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ από το γάμο του Στέλιου Κρητικού με κουμπάρο τον Μάρκο Σεφερλή!

Στο club των παντρεμένων, περίπου τρεις μήνες πριν γίνει ξανά μπαμπάς, μπήκε ο Στέλιος Κρητικός, με κουμπάρο τον Μάρκο Σεφερλή!

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο γάμος του ηθοποιού με την εγκυμονούσα σύντροφό του, τη χορογράφο Κάτια Παπαδοπούλου, έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Φεβρουάριου, στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, παρουσία συγγενών φίλων, αλλά και των δύο γιων του Στέλιου από τον πρώτο του γάμο.

290216174817_7015.jpg290216174819_9839.jpg

«Το τύλιξα το κορίτσι, πήγα και την πήρα από το σπίτι για να σιγουρευτώ ότι θα έρθει», είπε ο Στέλιος στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», που μετέδωσε πλάνα από το γάμο, ενώ, ούτε ο ίδιος, ούτε η αγαπημένη του, απέκλεισαν το ενδεχόμενο να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο.

Με το γνωστό του χιούμορ, ο Μάρκος τόνισε ότι «σφραγίζει» τη φιλία με την κουμπαριά και πρόσθεσε ότι θα βαφτίσει το παιδί, το οποίο είναι κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα Κόμισσα.

783A2855 (1024x687).jpg

Συγκινημένοι, οι γονείς της Κάτιας ευχήθηκαν να είναι πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και να έχουν μια καλή ζωή, ευχή που έκαναν και οι γονείς του Στέλιου, ενώ όλοι δήλωσαν ότι ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά την εγγονούλα τους!

Δείτε στο βίντεο πλάνα και δηλώσεις από το γάμο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top