Το αποκάλυψαν οι ίδιοι: Τσακώθηκαν λίγο ��ριν πάνε να παντρευτούν Βουτσάς – Κατσαβού!

Τι είπαν στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση μετά το γάμο

Το αποκάλυψαν οι ίδιοι: Τσακώθηκαν λίγο πριν πάνε να παντρευτούν Βουτσάς – Κατσαβού!

Την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση ως παντρεμένοι έκαναν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού και μίλησαν για την πρώτη τους γνωριμία, πριν από περίπου 26 χρόνια, αλλά και τον καβγά που «έριξαν» λίγο πριν το γάμο τους!

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο 84χρονος ηθοποιός και η κατά 47 χρόνια μικρότερή του σύντροφός του, παντρεύτηκαν το Σάββατο, στο δημαρχείο της Αθήνας, ενώ σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν παιδί, το οποίο θα πάρει το όνομα Φοίβος.

2270_KOSTAS_VOYTSAS_ALIKI_KATSAVOY_2722016 (1024x689).jpg

Μεταξύ άλλων, οι νιόπαντροι μίλησαν για την πρώτη τους γνωριμία, πριν από 26 χρόνια, σε τηλεοπτική σειρά, όπου τότε δεν φαντάζονταν καν ότι θα μπορούσαν να είναι ανδρόγυνο.

«Δεν με είχε φλερτάρει καθόλου, ήμουν και πολύ νέο κορίτσι, ήμουν 15. Είναι πολύ σοβαρός, επαγγελματίας. Πολύ γλυκός, πολύ ευγενικός», είπε η Αλίκη, ενώ ο Κώστας ανέφερε: «προσέχω πάρα πολύ. Και στο θέατρο που έρχονται τα κοριτσάκια, αν κανένα κορίτσι προσπαθεί τους διώχνω. Κόντεψα να δείρω έναν πρωταγωνιστή ηθοποιό, που ήρθε μία κοπελίτσα και της είπε “πήγαινε στο καμαρίνι και έρχομαι”».

Τέλος, το ζευγάρι επεσήμανε ότι παντρεύτηκε λόγω του ερχομού του παιδιού, καθώς, ούτως ή άλλως, ζούσαν ως παντρεμένοι, ενώ εξομολογήθηκαν ότι τσακώθηκαν λίγο πριν παντρευτούν για… τη γραβάτα του γαμπρού: ο Κώστας επέλεξε μία γαλάζια και η Αλίκη ήθελε μία ροζ για να ταιριάζει με το νυφικό!

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι νιόπαντροι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top