Γάμος Βουτσά- Κατσαβού: Απούσες οι κόρες του- Έκλαιγε η πρώην γυναίκα του στην τελετή

Οι πρώτες δηλώσεις του νιόπαντρου ζευγαριού

Γάμος Βουτσά- Κατσαβού: Απούσες οι κόρες του- Έκλαιγε η πρώην γυναίκα του στην τελετή

Γαμπρός για τέταρτη φορά έγινε ο Κώστας Βουτσάς ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού.

Ο ηθοποιός έφτασε στο Δημαρχείο της Αθήνας στις 12:15 φορώντας άσπρο πουκάμισο, μαύρο σακάκι και τιρκουάζ γραβάτα, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και η 38χρονη εγκυμονούσα σύζυγός του φορώντας ροζ λευκό φόρεμα το οποίο είχε επιμεληθεί ο Valtadoros.

κατσαβάκηηηηη (557x301).jpg

«Είμαι ακόμα σαστισμένη, προσπάθησα όμως να το απολαύσω. Είχαμε πει με τον Κώστα πως αν ερχόταν ένα παιδί στον κόσμο θα παντρευόμασταν γιατί είμαστε παραδοσιακοί. Προσπαθήσαμε να είμαστε απλοί. Το ζήσαμε και το χαρήκαμε. Ένιωσα σαν να πέφτω σε μία αγκαλιά αγάπης. Σηκώθηκε και ήρθε απλός κόσμος γιατί αγαπάει τον Κώστα» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η Αλίκη η οποία σε τέσσερις μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

λαμπερός γάμος 2.jpg

Η ίδια μάλιστα εξήγησε και το λόγο που δεν έδωσαν το «παρών» στο γάμο οι δύο κόρες του ηθοποιού, Θεοδώρα και Νικολέττα.

λαμπερός γάμος 3.jpg

«Τα παιδιά του με αγαπούν και τα αγαπάω. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που λόγω υποχρεώσεων δεν είναι εδώ η Θεοδώρα όμως δεν ήθελα να προχωρήσει πολύ η εγκυμοσύνη και να παντρευτώ μετά. Η Νικολέττα δεν ήρθε γιατί έγινε πριν από ένα μήνα μανούλα».

Τρισευτυχισμένος δήλωσε στην κάμερα και ο Κώστας Βουτσάς.

«Μεγαλώνει η οικογένειά μας και το ευχαριστιέμαι πολύ. Χαίρομαι που η Μάρθα είναι κουμπάρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και αισθάνομαι τέλεια. Έχω μία γυναίκα που αξίζει πολλά. Ήρθε και η πρώην γυναίκα μου η Έρρικα και έκλαιγε που παντρευόμουν».

Το ζευγάρι πάντρεψε η Μάρθα Καραγιάννη και η Ντόρα Ντούμα, ενώ το «παρών» στο λαμπερό γάμο έδωσαν ο Μάρκος Σεφερλής με τη ��ύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά, η κόρη του Κώστα Βουτσά από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ, Σάντρα μαζί με τη μητέρα της, η Μιμή Ντενίση και πολλοί πολλοί συνάδελφοι ηθοποιοί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top