ΙΝΤΡΙΓΚΑ λίγο πριν τα Όσκαρ: «Ο ΝτιΚάπριο και η Μπλάνσετ δεν το αξίζουν»!

Μέλος της Ακαδημίας «καρφώνει» τους ηθοποιούς - φαβορί

ΙΝΤΡΙΓΚΑ λίγο πριν τα Όσκαρ: «Ο ΝτιΚάπριο και η Μπλάνσετ δεν το αξίζουν»!

​«Φωτιά» στα Όσκαρ, λίγα 24άωρα πριν την απονομή, αυτή την Κυριακή, βάζει μέλος της Ακαδημίας Κινηματογράφου! Όπως λέει, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κέιτ Μπλάνσετ, που θεωρούνται φαβορί, δεν αξίζουν το χρυσό αγαλματίδιο!

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο για την ταινία «Η Επιστροφή», ενώ η Κέιτ Μπλάνσετ το αντίστοιχο γυναικείο βραβείο για την ερμηνεία της στο «Carol». Αμφότεροι έχουν αποσπάσει Χρυσή Σφαίρα και BAFTA για τις ερμηνείες τους και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι έχουν και το Όσκαρ «στο τσεπάκι».

Ένα από τα 458 μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου, που καθορίζουν τους νικητές των Όσκαρ, αποκάλυψε τι ΔΕΝ ψήφισε, «καυτηριάζοντας» τους δύο ηθοποιούς!

«Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν αξίζει Όσκαρ και το “Carol” έχει να κάνει περισσότερο με τα ρούχα παρά με την υποκριτική», ανέφερε, στο Hollywood Reporter, το μέλος της Ακαδημίας, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Εκτός από «χολή», πάντως, ο ψηφοφόρος έσταξε και καλά λόγια, για την ταινία «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» και την ερμηνεία του Έντι Ρεντμέιν στο «The Danish Girl».
Ε, μόλις καταλάβαμε όλοι τι ψήφισε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top