Ελληνίδα ηθοποιός έμαθε πριν βγει στη σκηνή ότι «έφυγε» ο πατέρας του γιου της!

Τι έγραψε η ίδια για το θάνατό του

Ελληνίδα ηθοποιός έμαθε πριν βγει στη σκηνή ότι «έφυγε» ο πατέρας του γιου της!

Λίγο πριν βγει στη σκηνή ενημερώθηκε Ελληνίδα ηθοποιός για το θάνατο του ανθρώπου με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της!

«Βασίλης Ραγκάνης... μουσικός, ο άνθρωπος που μου χάρισε ό,τι πιο όμορφο και πολύτιμο απέκτησα στη ζωή μου, το γιο μου, “έφυγε”», έγραψε, στη σελίδα της στο Facebook, η Νέλλη Γκίνη και συνέχισε: «ένα τηλεφώνημα στο καμαρίνι μου, λίγα λεπτά πριν βγω στη σκηνή: ο Βασίλης δεν είναι πια κοντά μας. Γι’ άλλη μια φορά πάνω στη σκηνή, βιώνω το χαμό δικού μου ανθρώπου… Καλό ταξίδι Βασίλη! Σ’ ευχαριστώ…».

Η ηθοποιός, γνωστή από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου όπως οι «Τι 30, τι 40, τι 40» και «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ», απέκτησε το γιο της, τον Μάριο, εκτός γάμου, καθώς, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, ο σύντροφός ήταν... παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και δεν το γνώριζε: «τον Μάριο τον μεγάλωσα χωρίς βοήθεια. Κανείς δεν ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού αυτού και μάλιστα αυτό ήταν το gossip της εποχής. Ο άντρας που με άφησε έγκυο ήταν ήδη παντρεμένος με άλλα δύο παιδιά και εγώ δεν το γνώριζα. Τον γνώρισα το 1986 όταν ανεβάζαμε ένα έργο με τον Κώστα Βουτσά, το Νίκο Δαδινόπουλο, την Ελένη Φιλίνη και το Δημήτρη Πιατά. Εκεί λοιπόν γνώρισα τον πατέρα του γιου μου. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και για έξι μήνες περνούσαμε καταπληκτικά. Όταν τελείωσε το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις επέστρεψα στην Αθήνα και τότε διαπίστωσα πως είμαι έγκυος», έχει πει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

-.jpg.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top