Συντετριμμένη η Ελένη Χατζίδου: Το νέο μήνυμα της μετά τον τραγικό χαμό του Παντελίδη

Έμαθε on air για το θάνατο του ανθρώπου που την βοήθησε

Συντετριμμένη η Ελένη Χατζίδου: Το νέο μήνυμα της μετά τον τραγικό χαμό του Παντελίδη

Συντετριμμένη είναι η Ελένη Χατζίδου για το θάνατο του φίλου της, Παντελή Παντελίδη.

Μετά το σπάνιο βίντεό τους στο Instagram, ανέβασε μία φωτο με μαύρο φόντο με το εξής μήνυμα «Μέρα 2η. Νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ..». Αυτός είναι ένας στίχος από το τραγούδι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη «Παραμυθιάζομαι», το οποίο αγαπήθηκε πολύ.

XATZIDOU.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή χάρη στο τραγούδι «Χειρότερη» που της έγραψε ο Παντελής Παντελίδης, έμαθε για το θάνατό του όταν της τηλεφώνησαν από την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Το έμαθα από εσάς μόλις τώρα. Είναι σίγουρο ή κάνει κανείς πλάκα; Όχι, δεν γίνεται. Δεν το πιστεύω. Αχ Θεέ μου! Τα μεγάλα αστέρια έτσι είναι...», είπε με λυγμούς, χωρίς να μπορέσει να συνεχίσει.

1.jpg
Με ανάρτησή της στα social media, η Ελένη αποχαιρέτησε τον Παντελή με ένα ακυκλοφόρητο βίντεό τους, από πρόβα για το «Χειρότερη», γράφοντας, σε δεύτερο ενικό πρόσωπο: «το ανακάλυψα πριν δυο μέρες στα μέιλ μου... Πριν ακόμα κυκλοφορήσει έλεγες στους μουσικούς πως να το παίξουνε στα live μας...θυμάσαι; Στο deep στο Νέο Ηράκλειο, εκεί γνωριστήκαμε, εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μας. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου και θα σ΄ ευγνωμονώ!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top