ΘΡΗΝΟΣ για τον χαμό του Παντελίδη-Ο αυτοδίδακτος τραγουδιστής που αγαπήθηκε από όλη την Ελλάδα

Τραγική ειρωνεία: Λίγα χρόνια αφότου έγινε το όνειρο του πραγματικότητα έφυγε ξαφνικά

​Σοκαρισμένοι εκπρόσωποι της showbiz αλλά και απλοί πολίτες ενημερώθηκαν για το θάνατο του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη…

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μία μέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα ��το Teatro μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, ο 32χρονος τραγουδιστής έκλεισε τα μάτια για πάντα…

c9027d376a0da5413880d7eb51e15930.jpg
Κρίμα και άδικο πως όλα συνέβησαν λίγες ώρες αφότου απέσυρε το τραγούδι του για τα Κατεχόμενα, καθώς είχε προκληθεί σάλος αλλά έντονες αντιδράσεις.

Το φτωχόπαιδο από την Νέα Ιωνία που έγινε… ο αγαπημένος τραγουδιστής των νέων

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου του 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής!

images.jpg
Ήταν αυτοδίδακτος και όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ανεβάζει βίντεο στα οποία τραγουδούσε στο YouTube. Έλληνες όλων των ηλικιών άρχισαν να καψουρεύονται αλλά και να πονούν με τα τραγούδια του.

Ξεκίνησε εμφανίσεις σε μικρά μαγαζιά… Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

pantelidhs.-mpleradiojpg.jpg
Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».

Το 2013 στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης. Πριν από περίπου ένα μήνα είχε κυκλοφορήσει η νέα του επιτυχία με τίτλο «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο».

pantelidis_photos_0_1.jpg
Τελικά ήταν της μοίρας του γραμμένο… αυτό το άδοξο τέλος! Μόλις τέσσερα χρόνια αφότου έβλεπε τα όνειρα του να πραγματοποιούνται εκείνος χάθηκε νωρίς…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τροχαίο στην παραλιακή - Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε γνωστός τραγουδιστής!

ΦΩΤΟ: Πώς έγινε το τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη

ΘΛΙΨΗ: Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top