Έμα Τόμσον: «Ευχαριστώ του�� Έλληνες για την ανθρωπιά τους. Να είστε περήφανοι»

Εγκωμιαστικά σχόλια για τη βοήθεια στους πρόσφυγες - Tι είπε για την Λέσβο

Έμα Τόμσον: «Ευχαριστώ τους Έλληνες για την ανθρωπιά τους. Να είστε περήφανοι»

​Ακόμα μία σταρ μεγάλου βεληνεκούς, μετά τις Σούζαν Σάραντον και Βανέσα Ρεντγκρέιβ, «υποκλίθηκε» στη βοήθεια που παρέχουν οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών στους πρόσφυγες. Ο λόγος για την Έμα Τόμσον, που έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της Μπερινάλε, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι διαμένει συχνά στη Λέσβο!

«Διαβάζω κι ενημερώνομαι καθημερινά για όσα συμβαίνουν στη Λέσβο. Είναι ένα νησί που αγαπώ κι έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Το βρίσκω υπέροχο. Ειδικά την Εφταλού, όπου συνηθίζω να μένω. Όμως δεν έχω αισθανθεί ξανά τέτοιο δέσιμο μαζί με τους υπέροχους ανθρώπους σας, όσο τώρα», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Alone In Berlin».

Απευθυνόμενη σε Ελληνίδα ανταποκρίτρια, η 56χρονη σταρ -γνωστή από ταινίες όπως οι «Τα Απομεινάρια Μιας Μέρας», «Εις το Όνομα του Πατρός» και «Όλες Οι Γυναίκες Του Προέδρου»- συνέχισε: «θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες για την ανθρωπιά τους. Είστε υπέροχοι. Σας αγαπώ! Μόλις επιστρέψετε στη χώρα σας, σας παρακαλώ από καρδιάς να δώσετε τα ευχαριστώ μου και την αγάπη μου στους ανθρώπους της Μυτιλήνης. Πρέπει να είστε περήφανοι».

«Η χώρα μου δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στον κόσμο. Τι προκαλέσαμε εμείς οι δυτικοί βομβαρδίζοντας το Ιράκ και προκαλώντας όλη αυτή την αναταραχή στη Μέση Ανατολή. Πιστέψαμε πραγματικά ότι δε θα γύριζε όλο αυτό εναντίον μας; Νομίζουμε ότι οι άνθρωποι της Συρίας που έχουν βιώσει τον πόλεμο δε θα χτυπούσαν τις πόρτες των συνόρων μας; Τι νομίζαμε δηλαδή; Μιλάμε για τρομοκράτες. Εμείς γεννήσαμε τους τρομοκράτες. Θα γίνεις τρομοκράτης αν βιώσεις μικρός το θάνατο των γονιών σου. Αυτό θα γίνεις», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ επισκέπτηκε τον Ελαιώνα- Υποκλίνεται στους Έλληνες για την ανθρωπιά τους

- Η Σούζαν Σάραντον παραμένει στη Λέσβο - Αγόρασε δώρα για τους πρόσφυγες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top