Εξομολόγηση Καλυβάτση για τον Παραρά: «Ήμασταν οι δυο μας όταν έμαθε για την λευχαιμία»

Τα συγκινητικά λόγια για τον αδικοχαμένο φίλο και συνεργάτη

Εξομολόγηση Καλυβάτση για τον Παραρά: «Ήμασταν οι δυο μας όταν έμαθε για την λευχαιμία»

Το ότι ήταν μαζί με τον Αντώνη Παραρά τη στιγμή που έμαθε για την ασθένειά του, αποκάλυψε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον φίλο του και μέλος της τηλεοπτικής παρέας του «Κομφούζιο», που «έφυγε» στα 30 του από λευχαιμία!

«Επειδή είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, ήμασταν μαζί και στην κατασκήνωση από μικροί, συνεννοούμασταν με τα βλέμματα από μακριά. Έλεγα τότε ότι είναι ο σύνδεσμός μου με τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί δεν μπορούσα να επικοινωνήσω, είχα τα θέματά μου κι εγώ», ανέφερε, στην εκπομπή «Parole», ο Σωτήρης.

b565cc088d38f675d312938565ba105c.jpg
(Παραράς - Καλυβάτσης - Κανάκης στα χρόνια του «Κομφούζιο»)

Μιλώντας για την απώλεια του φίλου του, συνέχισε: «έφυγε” τόσο γρήγορα... Δεν το χωράει το μυαλό σου εύκολα! Ήμασταν οι δυο μας όταν ανακαλύψαμε την ασθένεια και μετά, μέσα σε επτά μήνες, έγιναν όλα».

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Παραράς, παρουσιαστής του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του '90 με την εκπομπή «Κομφούζιο» (στην ΕΤ3 και εν συνεχεία στο Star), στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μετά το θάνατό του από λευχαιμία, το 1997, ο Αντώνης και ο Σωτήρης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», τα αρχικά της οποίας ερμηνεύτηκαν ως «Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς»...

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top