Ράκος η Πάολα μετά το θάνατο του πατέρα της - Τα ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ από την κηδεία!

Έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο, βυθίζοντας την οικογένεια στη θλίψη

Ράκος η Πάολα μετά το θάνατο του πατέρα της - Τα ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ από την κηδεία!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Πάολα μετά το θάνατο του πατέρα της από καρκίνο: έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, την μητέρα της, τον πρώην σύζυγό της, αλλά και συνεργάτες, η τραγουδίστρια τον αποχαιρέτησε για πάντα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Χαλκιδική.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο Αλέξανδρος Καραμήτσιου άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 55 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από «μάχη» περίπου τεσσάρων μηνών με τον καρκίνο. Μάλιστα, η Πάολα ήταν διαρκώς στο πλευρό του και δεν φανέρωσε σε κανέναν τις δύσκολες ώρες που περνούσε, ενώ, πριν νοσηλευτεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και ξεψύχησε, τον είχε στείλει σε θεραπευτήριο στη Γερμανία, σε μια προσπάθεια να τον σώσει από την ασθένεια.

Η κηδεία έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη γενέτειρα της τραγουδίστριας, τη Συκιά Χαλκιδικής, παρουσία πλήθους κόσμου και τηρουμένων των εθίμων της περιοχής.

Εμ��ανώς καταβεβλημένη, η Πάολα συνόδευσε τον πατέρα της στην τελευταία του κατοικία, ενώ έχει για στήριγμά της την κόρη της, Παολίνα, τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογγλοπίτη και την μητέρα της, Μαρία. Επίσης, στην κηδεία βρέθηκαν και πολλοί από τους συνεργάτες της, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, λόγω του δυσάρεστου γεγονότος, το νυχτερινό κέντρο «Teatro», όπου εμφανιζόταν η Πάολα μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα, έριξε αυλαία νωρίτερα, αντί για το προσεχές Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την κηδεία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top