Πάολα: Δεν πρόλαβε τον μπαμπά της-Ξεψύχησε 5 λεπτά πριν φτάσει στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 55 ετών-Ο «Γολγοθάς» που ανεβαίνει η τραγουδίστρια από τον Οκτώβριο

Πάολα: Δεν πρόλαβε τον μπαμπά της-Ξεψύχησε 5 λεπτά πριν φτάσει στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια

​Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Πάολα, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έχασε τον πατέρα της τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Σασα Σταμάτη στο «Πρωινό» μετά από επικοινωνία που είχε με τον Φώτη Ζογγλοπίτη (πρώην σύζυγο της Πάολας), ο πατέρας της τραγουδίστριας «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία μ��λις 55 ετών, νικημένος από τον καρκίνο στο πάγκρεας.

070216162842_2806.jpg
Η τραγουδίστρια έμαθε τα δυσάρεστα νέα τον περασμένο Οκτώβριο, και δεν είπε τίποτα σε κανέναν, προτιμώντας να ανέβει μόνη της τον Γολγοθά.

Δίχως να χάσει χρόνο, έστειλε τον μπαμπά της στη Γερμανία σε δυο διαφορετικά νοσοκομεία για δέκα εβδομάδες.

1910_PAOLA_ANTONIS_REMOS_23102015.jpg
Όλο αυτό το διάστημα, η Πάολα βρισκόταν δίπλα του στην Γερμανία, και επέστρεφε Αθήνα μόνο για να εμφανιστεί στο «Teatro». Με το που τελείωνε το πρόγραμμα, έπαιρνε το αεροπλάνο και πετούσε πάλι στη Γερμανία.

Τις τελευταίες ημέρες, ο πατέρας της νοσηλευόταν στο Metropolitan.

1851_PAOLA_23102015.jpg
Τραγική ειρωνία; Η Πάολα δεν πρόλαβε να τον αποχαιρετήσει, καθώς με το που τελείωσε το πρόγραμμα της τα ξημερώματα της Κυριακής και πήγε να τον δει στο νοσοκομείο, εκείνος είχε «φύγει» πέντε λεπτά νωρίτερα!

Να αναφέρουμε τέλος, πως μετά τα παραπάνω, το «Τeatro» ανακοίνωσε πως κατεβάζει το σχήμα μια εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top