Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός:«Έκανα 60 χημειοθεραπείες-Δεν άντεχα τις ζαλάδες και τους εμετούς»

Η εξομολόγησή του για τη μάχη του με τον καρκίνο

Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός:«Έκανα 60 χημειοθεραπείες-Δεν άντεχα τις ζαλάδες και τους εμετούς»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης στο περιοδικό «Yes» με αφορμή το έργο του με τίτλο «Τι κοιτάτε ρε;».

Όπως αποκάλυψε, το έγραψε κατά την διάρκεια των πολλών χημειοθεραπειών που έκανε μιας και διαγνώσθηκε με καρκίνο.

«Εκείνη την περίοδο ανέβαινα ένα Γολγοθά, γιατί η διάρκεια τους ήταν μαρτυρική. Νιώθω περήφανος για αυτή τη δουλειά, αν και ξέρεις, νιώθω σαν να το έχει γράψει ένας άλλος, όχι εγώ. Όταν το έγραψα, ήμουν σε άσχημη ψυχολογική περίοδο υπό την επήρεια φαρμάκων και βγήκε σε μια ρωγμή της ζωής μου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο. Έκανα 60 χημειοθεραπείες και μάλιστα τις πιο δυνατές που υπάρχουν. Πλέον τον φοβάμαι με την έννοια του ότι θέλω να προλάβω να κάνω κάποια πράγματα. Όχι για την υστεροφημία μου απλά επειδή τα έχω στο μυαλό μου».

Όπως εξομολογήθηκε αποκαλούσε τις χημειοθεραπείες «μπουκάλια με χλωρίνη», ενώ δεν άντεχε «τις ζαλάδες, τους εμετούς και όλα αυτά»

Το πρώτο που έκανε όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο ήταν «να κάτσω στα σκαλιά της εισόδου και να κλάψω. Μετά το είπα στην αδελφή μου» ανέφερε ενώ τόνισε πως πέρασε μεγάλη κατάθλιψη: «Δεν ήθελα να βγω από το πάπλωμα!».

Όσο για τον ενόχλησαν οι αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση; «Όχι, ήταν η καλύτερη αποτρίχωση (γέλια) Δεν με ενόχλησαν παρότι πήρα 30 κιλά. Είχε μπλοκάρει ο μεταβολισμός μου από τις παρενέργειες. Αφού έτρωγα μια ντομάτα και έπαιρνα ένα κιλό Ήμουν χωρίς μαλλιά, χωρίς βλέφαρα, πρησμένος από τις κορτιζόνες, όμως κοιταζόμουν στον καθρέφτη και σκεφτόμουν πιο ρόλο μπορώ να υποδυθώ έτσι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top