ΔΙΧΑΖΕΙ: Θα γίνει… Ντέιβιντ Μπόουι η Λέιντι Γκάγκα – Όλες οι λεπτομέρειες!

«Πυρά» για την απόφαση των Grammy – Τι απαντά ο παραγωγός τους

ΔΙΧΑΖΕΙ: Θα γίνει… Ντέιβιντ Μπόουι η Λέιντι Γκάγκα – Όλες οι λεπτομέρειες!

Ποικίλα σχόλια έχει πυροδοτήσει η απόφαση των διοργανωτών των βραβείων Grammy να αναθέσουν στη Λέιντι Γκάγκα ένα… αφιέρωμα προς τιμήν του Ντέιβιντ Μπόουι, που «έφυγε» πριν από περίπου ένα μήνα, σε ηλικία 69 ετών, μετά από «μάχη» με τον καρκίνο για την οποία δεν είχε δημοσιοποιήσει το παραμικρό.

Όπως ανακοινώθηκε, στη φετινή τελετή απονομής, στις 15 Φεβρουαρίου, η εκκεντρική ποπ σταρ «θα αφιερώσει στον εκλιπόντα τραγουδιστή μία διαθήκη για όλες τις αισθήσεις, έναν φόρο τιμής στο καλλιτεχνικό ταλέντο και την απεριόριστη δημιουργικότητα του ειδώλου».

Σ��μφωνα με υπάρχουσες πληροφορίες, η εμφάνιση της Λέιντι Γκάγκα θα έχει διάρκεια περίπου έξι με επτά λεπτά και θα περιλαμβάνει διασκευές τριών ή τεσσάρων τραγουδιών του Βρετανού ρόκερ.

Πολλοί χρήστες των social media, θαυμαστές του Μπόουι και μη, εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την επιλογή της τραγουδίστριας, η οποία δεν έχει κρύψει πως ο θρυλικός μουσικός είναι ένας από εκείνους που έχουν επηρεάσει την μουσική της.

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις, ο παραγωγός των Grammy επεσήμανε σε αμερικανικές εφημερίδες ότι η συμφωνία με την Λέιντι Γκάγκα για το αφιέρωμα είχε κλειστεί πριν το θάνατο του Μπόουι και ήταν ιδέα του μάνατζέρ της σε συνάντηση που είχαν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top