Χρήστος Δάντης: «Στερήθηκα τον πατέρα μου. Είχα να το�� δω δέκα χρόνια»

Τα δύσκολα χρόνια του τραγουδιστή μετά το διαζύγιο των γονιών του

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το διαζύγιο των γονιών του μίλησε ο Χρήστος Δάντης, αποκαλύπτοντας ότι έχασε κάθε επαφή με τον πατέρα του και τον είδε ξανά μετά από δέκα χρόνια!

«Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, φτωχικά, αλλά πολύ όμορφα. Δεν είχα επαφή με τον πατέρα μου για πάρα πολλά χρόνια, δεν είχαμε επαφές και αναγκαστικά το δέσιμο ήταν πολύ μεγάλο με τη μητέρα μου», είπε, στην εκπομπή «Celebrity Life Game», ο τραγουδιστής.

Όπως εξήγησε, αφορμή για να χαθεί με τον πατέρα του στάθηκε το διαζύγιο των γονιών του: «όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν πέντε ετών. Με τον πατέρα μου αποκτήσαμε επαφές στα 16 μου. Ήταν πολύ δύσκολο. Αν δεν κρατήσεις επαφές ο πατέρας ή μητέρα, όποιος λείπει από το σπίτι, αν δεν κρατήσει ο ίδιος επαφές, είναι πολύ δύσκολο να τις ανακτήσεις μετά, σχεδόν ακατόρθωτο… Πολύ σπάνια είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία. Εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, περίπου όταν έφτασα στα 16, 17».

«Γίναμε πολύ καλοί φίλοι με τον πατέρα μου, φτάσαμε σε ένα πολύ καλό σημείο, αλλά πάντα υπήρχε η δυσκολίας έκφρασης συναισθημάτων», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα (στο 11:40)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top