Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ουδέποτε είχα πενηνταράκι σε τράπεζα του εξωτερικού»

Διαψεύδει ότι βρίσκεται μεταξύ των καταθετών της UBS

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι βρίσκεται μεταξύ των καταθετών της UBS πο�� περιλαμβάνονται στην αποκαλούμενη «Λίστα Μπόργιανς» την οποία διερευνούν για φοροδιαφυγή οικονομικοί εισαγγελείς, εξέδωσε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Ο ηθοποιός αναφέρει: «Πρόσφατα "κρεμάστηκα" κι εγώ στα περίπτερα -εξώφυλλο παρακαλώ- διότι υποτίθεται ότι έχω πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ελβετική τράπεζα! Και οσονούπω θα κληθώ και από τον εισαγγελέα να καταθέσω... Αυτά όλα, σύμφωνα με δήθεν, ασφαλείς πληροφορίες. Κάποιοι που με συμπαθούν θα στεναχωρήθηκαν: «Κρίμα, μας κάνει και τον αριστερό και τον προοδευτικό, τελικά όλοι ίδιοι είναι», και κάποιοι που με αντιπαθούν θα χάρηκαν: «Τα λεγα εγώ, λαμόγιο είναι, τελικά όλοι ίδιοι είναι»!

Επειδή λοιπόν, δεν ��ίναι όλοι ίδιοι, δηλώνω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ... ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ! Πολύ περισσότερο, χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top