Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έμεινα στο κρεβάτι τρεις εβδομάδες, σχεδόν κατάκοιτη»

Τι αποκαλύπτει για την περιπέτεια με την υγεία της/ πρώτη ανάρτηση: 30-01-2016, 00:20

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έμεινα στο κρεβάτι τρεις εβδομάδες, σχεδόν κατάκοιτη»

​Το ότι έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι για τρεις εβδομάδες εξομολογείται Ελληνίδα τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας την περιπέτεια με την υγεία της.

«Πριν από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2014, πέρασα μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση. Είχα πάθει και δισκοπάθεια, η οποία θεωρώ ότι συνδεόταν άμεσα με τη γενικότερα κατάστασή μου, αφού η επιδείνωση των μυοσκελετικών οφείλεται και στο ψυχολογικό κομμάτι», περιγράφει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η Μελίνα Μακρή των Vegas.

Όπως λέει η νεαρή τραγουδίστρια, εκείνη την περίοδο ένιωσε ότι έπιασε πάτο και απευθύνθηκε για βοήθεια σε ψυχολόγο. «το πέρασα όλο μόνη μου. Ήταν ένα σοκ ψυχολογικό που εκδηλώθηκε και σωματικά. Έμεινα στο κρεβάτι τρεις εβδομάδες, σχεδόν κατάκοιτη. Δεν μπορούσα να σηκωθώ εξαιτίας της δισκοπάθειας. Ήταν το χειρότερό μου!».

«Ο άνδρας μου με βοήθησε πάρα πολύ. Επίσης μιλούσα στο viber με κοπέλες fans των Vegas. Τώρα τις θεωρώ πλέον φίλες. Μου έδιναν πολύ κουράγιο. Από τότε τις λέμε “Vegas Family”. Θέλω να τις ευχαριστήσω γι’ αυτό», καταλήγει η Μελίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top