Παντρεύεται η Τζένιφερ Λόπεζ; Τι λέει η ίδια για τον αρραβώνα της!

Οργιάζουν οι φήμες για γάμο με τον Κάσπερ Σμαρτ

Παντρεύεται η Τζένιφερ Λόπεζ; Τι λέει η ίδια για τον αρραβώνα της!

«Φωτιά» έχουν πάρει οι φήμες για την προσωπική ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ: σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε κρυφά τον 28χρονο αγαπημένο της, Κάσπερ Σμαρτ και ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη για τέταρτη φορά!

Όπως γράφτηκε, η 46χρονη τραγουδίστρια και ο 28χρονος χορευτής πέρασαν βέρες στο αριστερό, επισημοποιώντας τη σχέση τους, η οποία έχει περάσει από σαράντα κύματα, με αποκορύφωμα τις φημολογούμενες «περιπέτειες» του Κάσπερ με τρανσέξουαλ.

«Ήμουν τόσο απασχολημένη με την δουλειά και δεν έχω ακούσει αυτές τις φήμες», είπε, σε ραδιοφωνικό σταθμό, η Τζένιφερ και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «δεν αρραβωνιάστηκα κρυφά και δεν ήξερα καν ότι αυτό γράφτηκε!».

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια έχει παντρευτεί άλλες τρεις φορές: η αρχή έγινε με τον σερβιτόρο Οχάνι Νόα, το 1997, από τον οποίο χώρισε μετά από περίπου ένα χρόνο, ακολούθησε, το 2002, ο χορογράφος Κρις Τζουντ για επίσης ένα χρόνο και, το 2004, ήρθε η σειρά του Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησαν τα δίδυμα Έμα και Μαξ και χώρισαν το 2011.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top