Η οργισμένη απάντηση της Ζ.Λάσκαρη:Τι απαντά στο κράξιμο μετά την θερμή υποδοχή στον Κουτσούμπα

Ξεσπάθωσε στο Facebook της η ηθοποιός

Η οργισμένη απάντηση της Ζ.Λάσκαρη:Τι απαντά στο κράξιμο μετά την θερμή υποδοχή στον Κουτσούμπα

​Με οργισμένο τρόπο απάντησε η Ζωή Λάσκαρη μέσω Facebook, σε όσους την κατέκριναν επειδή υποδέχτηκε… θερμά τον Δημήτρη Κουτσούμπα, στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

9696_KOYTSOYMPAS_LASKARI_21012016.jpg
Η αρχή του… «κακού» έγινε όταν το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες της ηθοποιού την ώρα που αγκαλιάζει και συνομιλεί εγκάρδια με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, ο οποίος είχε πάει να παρακολουθήσει το θεατρικό έργο «Νύφη Κουράγιο» με την ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά τα διάφορα αρνητικά σχόλια που άκουσε η Ζωή Λάσκαρη, ξεσπάθωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, απαντώντας σε όσους την έκραξαν:

9698_KOYTSOYMPAS_LASKARI_21012016.jpg
«Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου απο την λεγόμενη Δεξιά, γράφουν πως είμαι ισχυρός παράγοντας της κεφαλαιοκρατίας. Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου απο την λεγόμενη Αριστερά, γράφουν πως προδίδω την μνήμη της οικογενειακής μου τραγωδίας στον Εμφύλιο.

9700_KOYTSOYMPAS_LASKARI_21012016.jpg
Όταν παίζω στο θέατρο ρόλο Εβραίας γράφουν πως είμαι Εβραία και ίσως και πράκτορας της Μοσάντ και όταν παίζω ρόλο αστής γράφουν πως ζω μες τον πλούτο.

Όταν διατυπώνω μια άποψη για την σημασία του χριστιανισμού στην ελληνική ιστορία και παράδοση, γράφουν πως είμαι βαθύτατα συντηρητική και όταν διατυπώνω άποψη για το δικαίωμα του ανθρώπου να επιλέγει ελεύθερα την σεξο��αλική του ζωή γράφουν πως θέλω να αποδομήσω τις ηθικές αξίες και την κοινωνική συνοχή.

9702_KOYTSOYMPAS_LASKARI_21012016.jpg
Όταν εκφράζω τη συμπάθεια μου για έναν πολιτικό είμαι συστημική και όταν εκφράζω την οργή μου για το δράμα των προσφύγων είμαι θεματοφύλακας της παγκοσμιοποίησης και υποστηρίκτρια της πολιτικής μιας δήθεν απάτριδος Αριστεράς.

Δεν ανήκω σε κανέναν σας, παρά μόνο σε ό, τι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου».
λασκαρη.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top