Συγκλονίζει ο Γιάννης Βαρδής: «Μπαμπά μου σε ευχαριστώ που κάθε μέρα έρχεσαι στον ύπνο μου»

Το σπαρακτικό μήνυμα του τραγουδιστή ανήμερα της γιορτής του Αντώνη Βαρδή

Συγκλονίζει ο Γιάννης Βαρδής: «Μπαμπά μου σε ευχαριστώ που κάθε μέρα έρχεσαι στον ύπνο μου»

​Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα δημοσίευσε ο Γιάννης Βαρδής στη�� προσωπική του σελίδα στο Facebook, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Αντώνη Βαρδή, που πριν από περίπου ενάμιση χρόνο «έφυγε» από την ζωή.

Ο τραγουδιστής που σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς από την σύντροφό του Νατάσα Σκαφίδα, έγραψε ένα σπαρακτικό κείμενο, αφιερωμένο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη:

050116084644_4143.jpg
«Μπαμπά μου χρόνια σου πολλά. Σε σκέφτομαι οτι κ να κάνω. Σε ευχαριστώ που μου δείχνεις πως είσαι πάντα εδώ. Σε ευχαριστώ που μόλις μπω στο αμάξι σε ακουω. Σε ευχαριστώ που μόλις μπω σε ένα κατάστημα πάλι σε ακούω. Είσαι παντού και μου το δείχνεις. Παντού όμως χωρίς υπερβολή. Βρίσκεις τον τρόπο πάντα. Αυτά τα τυχαία γεγονότα που μόνο τυχαία δεν είναι. Σε ευχαριστώ που έρχεσαι κάθε μέρα στον ύπνο μου και κάνουμε συζητήσεις και μου χαρίζεις απλόχερα τα χαμογελά σου. Πολλές συζητήσεις η αλήθεια. Στο έχω πει και το ξέρεις, πως ακολουθώ κάθε επιθυμία σου, κάθε σκέψη σου, κάθε απόφαση σου και κάθε εντολή σου. Δεν υπάρχει σωστό η λάθος. Υπάρχει αυτό που ήθελες εσύ. Σ’ αγαπαω!»
vardis.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top