Ράκος η Σελίν Ντιόν: Στον Καναδά η κηδεία του συζύγου της - «Παγώνουν» οι εμφανίσεις της!

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Ράκος η Σελίν Ντιόν: Στον Καναδά η κηδεία του συζύγου της - «Παγώνουν» οι εμφανίσεις της!

​Βυθισμένη στη θλίψη είναι η Σελίν Ντιόν μετά το θάνατο του συζύγου της, Ρενέ Αντζελίλ, από καρκίνο του λάρυγγα, σε ηλικία 73 ετών. Οι εμφανίσεις της τραγουδίστριας «πάγωσαν», ενώ η οικογένεια ετοιμάζεται για την κηδεία, που λέγεται ότι θα γίνει στον Καναδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον διεθνή Τύπο, αν και η «μάχη» του Ρενέ με την ασθένεια ήταν γνωστή εδώ και χρόνια, η 47χρονη σταρ δεν είχε αποδεχθεί ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν το μοιραίο.

collageσσσσ.jpg

Μόλις έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, στο «Ceasar’s Palace» του Λας Βέγκας, όπου τραγουδούσε η Σελίν Ντιόν τον τελευταίο καιρό, αναρτήθηκε μία φωτογραφία του συζύγου της κάτω από τη δική της, με την επιγραφή «θα μας λείψεις φίλε». Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως η τραγουδίστρια «παγώνει» τις εμφανίσεις της μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.

spl1209199_002 (755x1024).jpg

Την ίδια ώρα, πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την οικογένεια, αναφέρουν πως η κηδεία του 73χρονου μουσικού και μάνατζερ θα γίνει στη γενέτειρά του, το Μόντρεαλ του Καναδά, σε στενό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο Λας Βέγκας, την πόλη όπου ζούσε η οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- H συγκινητική αφιέρωση της Ντιόν στον σύζυγό της τέσσερις μήνες πριν πεθάνει (VIDEO)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top