Μάθετε γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι κυκλοφορούσε κρατώντας πάντα μια ελληνική εφημερίδα!

Το απίστευτο κόλπο που είχε σκαρφιστεί

Μάθετε γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι κυκλοφορούσε κρατώντας πάντα μια ελληνική εφημερίδα!

​Μπορεί μετά τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι να εκθειάζεται στα κατά καιρούς αφιερώματα που γίνονται για εκείνον η καλλιτεχνική του αξία και το μεγάλο μουσικό του κεφάλαιο, ωστόσο ο 69χρονος θρυλικός καλλιτέχνης δεν ήταν μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα: Η σεμνότητα, η ταπεινότητα αλλά και η εξυπνάδα του, είναι τρία ακόμη από τα πολλά στοιχεία που συνέθεταν την πολυσχιδή του προσωπικότητα.

(Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ένα μήνα πριν πεθάνει μετά από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο στο συκώτι)

spl1192953_002.jpg
Γιατί το γράφουμε αυτό; Θα καταλάβετε διαβάζοντας παρακάτω, αφού ο Μπόουι είχε επινοήσει έναν απίστευτο τρόπο ώστε… να μην τον αναγνωρίζουν στον δρόμο! Τι έκανε; Κυκλοφορούσε πάντα με μια ελληνική εφημερίδα στο χέρι.

spl1184965_007.jpg
Το περιστατικό, περιγράφει ο μυθιστοριογράφος και στενός του φίλος Γουίλιαμ Μπόιντ, ο οποίος σε αφιέρωμα του στο «The Guardian» αναφέρει χαρακτηριστικά:

spl1206499_004.jpg
«Την περίοδο πριν τα 60ά του γενέθλια, τον περίμενα σε ένα πάρτι σε ξενοδοχείο στην Τραϊμπέκα. Την ώρα που έφτανα, είδα τον Bowie να κατεβαίνει από ένα ταξί και να πληρώνει τον οδηγό. Τον χαιρετάω και έκπληκτος που τον είδα να χρησιμοποιεί ένα τέτοιο μέσο μεταφοράς τον ρώτησα αν είχε ποτέ προβλήματα στις μετακινήσεις του στην πόλη. Μου απάντησε "Καθόλου", και πρόσθεσε πως έμπαινε με ευχαρίστηση σε ταξί και τρένα. "Απλώς κουβαλάω μια από αυτές", είπε και μου έδειξε μια ελληνική εφημερίδα. "Ο κόσμος σκέφτεται: Είναι σίγουρα ο David Bowie. Όμως μετά βλέπουν την ελληνική εφημερίδα και σκέφτονται πως δεν μπορεί να είναι παρά κάποιος Έλληνας που του μοιάζει”. Ήταν μια λαμπρή ιδέα. Τόση απλή, τόσο αποτελεσματική και ταυτόχρονα τόσο κουλ και γεμάτη στιλ» καταλήγει ο Γουίλιαμ Μπόιντ.

(Με την γυναίκα της ζωής του, Ιμάν, η οποία έμεινε μαζί του μέχρι το τέλος)
spl1205552_001.jpg
spl1184965_002.jpg
spl1192953_004.jpg
spl1205552_022.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top