Τσαρούχας σε Λιάγκα: «Μια χαρά σας έχεσε ο Αρναούτογλου» - Νέος γύρος κόντρας!

Πήγε… στράφι η on air συμφιλίωση των δύο ανδρών

Τσαρούχας σε Λιάγκα: «Μια χαρά σας έχεσε ο Αρναούτογλου» - Νέος γύρος κόντρας!

​Μόλις οκτώ μήνες κράτησε η συμφιλίωση του Γιώργου Λιάγκα με τον Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς μία δήλωση του ηθοποιού πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης!

Αφορμή για να ξεσπάσει το επεισόδιο στάθηκε η ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής «Το Πρωινό» για την προσωπική ζωή του ηθοποιού.

«Θα λέμε τέτοια; Τι με ρωτάς; Ο κόσμος δεν θέλει να ξέρει τίποτα. Σας τα ‘πε ο Αρναούτογλου προχθές, μια χαρά σας έχεσε!», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας, αναφερόμενος στο προ ημερών on air χώσιμο του Γρηγόρη στη Φαίη Σκορδά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Λιάγκας… απάντησε δεόντως μετά την προβολή του βίντεο: «κατ' αρχήν θέλω να τον ενημερώσω ότι δεν μας έχεσε κανένας Αρναούτολγου. Καταρχήν θα μύριζε... Ίσα ίσα το αντίθετο. Τον αδικεί όλο αυτό που είπε. Τον αδικεί! Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει, ενώ έχουμε πάει εκεί για να προβάλουμε το μαγαζί του, ότι σας έχεσε ο Αρναούτογλου. Δεν είναι ωραίο. Και είναι άντρας αυτός, δεν τον τιμά δηλαδή! Μετά τη δεύτερη φορά δεν είναι παρεξήγηση...».

Η κόντρα των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής σχολίασε τη δήλωση του ηθοποιού πως φιλοξενούσε στο σπίτι του την πρώην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά, όταν εκείνη ήταν έγκυος από το Γρηγόρη Πετράκο, τονίζοντας πως εκείνος στη θέση του δεν θα τη φιλοξενούσε. «Αν δεν έχει κτήματα από τον πατέρα του, παίρνει μια γυναίκα για κτήμα», ήταν η απάντηση του Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και επήλθε ειρήνη… μέχρι σήμερα!

Δείτε στο βίντεο τα νέα εκατέρωθεν «πυρά» των δύο ανδρών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top