Με καρκίνο στο λαιμό γνωστή τραγουδίστρια; Χαμός μετά την ακύρωση εμφανίσεών της!

Πώς σχολιάζει η ίδια τις φήμες για την υγεία της

Με καρκίνο στο λαιμό γνωστή τραγουδίστρια; Χαμός μετά την ακύρωση εμφανίσεών της!

​«Φωτιά» στις φήμες για την κατάσταση της υγείας της έβαλε η ακύρωση των εμφανίσεων πασίγνωστης τραγουδίστριας: δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει όγκο στο λαιμό, ενώ η ίδια μίλησε μέσω ενός βίντεο στα social media!

Όλα άρχισαν λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, όταν, με ανάρτησή της στα social media, η Τζάνετ Τζάκσον έκανε γνωστό ότι θα αναβληθούν κάποιες από τις συναυλίες της περιοδείας «Unbreakable World Tour», που είχε προγραμματίσει το 2016, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αν και η 49χρονη σταρ δεν διευκρίνισε το λόγο που την οδήγησε στο χειρουργείο, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές χορδές και, συγκεκ��ιμένα, νεοπλασία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο!

«Να θυμάστε… Πιστεύετε μόνο ό,τι ακούτε από τα χείλη μου!», αναφέρει, σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η Τζάνετ. Και το βίντεο, στο οποίο ακούγεται το τραγούδι της «Unbreakable», καταλήγει: «οι φήμες δεν αληθεύουν. Δεν έχω καρκίνο. Αναρρώνω. Οι γιατροί μου ενέκριναν τις συναυλίες στην Ευρώπη όπως τις έχω προγραμματίσει και, όπως υποσχέθηκα, όσες εμφανίσεις ματαιωθούν θα γίνουν σε νέες ημερομηνίες. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τις προσευχές»!

Δείτε στο βίντεο την απάντηση της Τζάνετ Τζάκσον

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top