ΔΕΙΤΕ τον κούκλο γιο Έλληνα ηθοποιού που έγινε μοντέλο!

H ομοιότητά τους και η αφιέρωση του περήφανου μπαμπά

ΔΕΙΤΕ τον κούκλο γιο Έλληνα ηθοποιού που έγινε μοντέλο!

​Τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ ξεκίνησε ο γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού και ο περήφανος μπαμπάς του ευχήθηκε διαδικτυακά, με μία φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι… «φτυστοί»!

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, έναν από τους στενούς συνεργάτες του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος έγινε πρώτη φορά πατέρας στα 26 του και έχει δύο γιους, τον 15χρονο Μιχαήλ Άγγελο και τον 12χρονο Άρη.

μοντελο.jpg

Δημοσιεύοντας στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του 15χρονου, από εκείνες που έβγαλε για το πρακτορείο μοντέλων, ο ηθοποιός ευχήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στο γιο του «καλή αρχή!».

«Βλέποντας τον Άρη σε ηλικία 3- 4 και συγκρίνοντας με φωτογραφίες που μου είχαν τραβήξει οι γονείς μου όταν ήμουν στην ηλικία του, ήμουν πεπεισμένος ότι είμαστε ολόιδιοι. Τώρα που ο Μιχαήλ Άγγελος έχει μεγαλώσει και κοντεύει να με ξεπεράσει στο ύψος, διαπιστώνω ότι μοιάζουμε πάρα πολύ. Και οι δυο τους πάντως έχουν πάρει τις εκφράσεις μου και κατεβάζουν τα μάτια όταν τους μιλάει κάποιος, όπως έκανα και εγώ μικρός. Έχω δύο πολύ σεβαστικά παιδιά», έχει δηλώσει στο παρελθόν, στο περιοδικό «Ok!», ο ηθοποιός, ο οποίος θα αποκτήσει σύντομα και τρίτο παιδί, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η νυν σύντροφός του είναι έγκυος.

1799_STELIOS_KRITIKOS_ME_TA_PEDIA_TOY_15112015 (686x1024).jpg
(Ο Στέλιος Κρητικός με τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Άρη, πριν από ένα μήνα, σε θεατρική παράσταση)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top