Η Πάολα ΣΠΑΕΙ τη σιωπή της και μιλά για τα ναρκωτικά, τις σέξι εμφανίσεις και τις πλαστικές!

«Με είχε λυπήσει αυτό που λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα τραγούδια σε ανάλογα μαγαζιά»

 Η Πάολα ΣΠΑΕΙ τη σιωπή της και μιλά για τα ναρκωτικά, τις σέξι εμφανίσεις και τις πλαστικές!
Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα.

«Δεν έχω πάρει ναρκωτικά στη ζωή μου, αν και έχουν πει ότι επειδή έχω πολλή ενέργεια στην πίστα μπορεί να πίνω κάτι. Τι να τους πω; Δεν πειράζει, γιατί να τους χαλάσω άλλωστε το όνειρο; Τι να αποδείξω, ότι δεν είμαι ελέφαντας;» εξήγησε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια απάντησε σε αυτούς που την κατηγορούν για τις σέξι εμφανίσεις της επί πίστας.

«Ανέκαθεν ντυνόμουν με λιλιπούτεια φορεματάκια, άλλωστε το επιτρέπει ο σωματότυπός μου. Δεν το έκανα ποτέ για να προκαλέσω τους άντρες. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως και ότι δεν φλερτάρω ποτέ με πελάτη», δήλωσε κατηγορηματικά.

Άραγε η Πάολα είναι από τις γυναίκες που ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού; «Όχι μόνο ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά είμαι και ψυχαναγκαστική. Το αγαπημένο μου καθαριστικό είναι το “χλωρινέξ”, κάνω τα πάντα μόνη μου και δεν είχα ποτέ γυναίκα. Δεν είμαι ανάπηρη».

Για το τέλος, η λαϊκή τραγουδίστρια άφησε το χειρότερο που έχει γραφτεί για εκείνη στα ΜΜΕ. «Ειδικά για την μητέρα μου ήταν αυτό με τις πλαστικές και ότι είμαι μεγαλύτερη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Όσο για εμένα, με είχε λυπήσει αυτό που λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα τραγούδια σε ανάλογα μαγαζιά».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top