Το «παιχνίδι» του Σάκη με θαυμάστρια- Πού της έδωσε μπατσάκι

Τι είπε ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών

Το «παιχνίδι» του Σάκη με θαυμάστρια- Πού της έδωσε μπατσάκι

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πρεμιέρα με τους Οnirama στο πλήρως ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο club «Estate», και δεν έβαλε «φωτιές» μόνο στην νυχτερινή Αθήνα, αλλά και σε μία θαυμάστρια την οποία και σήκωσε πάνω στην πίστα.

Η νεαρή κοπέλα άρχισε να αγκαλιάζει και να φιλά στο μάγουλο φανερά συγκινημένη τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος και λίγο πριν την αποχωριστεί της έδωσε και ένα μπατσάκι στον πισινό.

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να παραληρούν όταν βλέπουν τον τραγουδιστή, ο ίδιος ωστόσο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημερούδια», δεν έχει μάτια παρά μόνο για την Κάτια Ζυγούλη!

«Είναι στη σκέψη μου ο γάμος και κάποια στιγμή με την Κάτια θα προχωρήσουμε» είπε ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, ενώ αναφέρθηκε και στα τρία αγγελούδια της ζωής του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη: «Νομίζω πως είναι πολύ υπομονετικός. Ο θεός άλλω��τε όταν σε κάνει μπαμπά σε οπλίζει με αυτή την αρετή».

Ο Σάκης που πριν από δύο χρόνια είχε καθηλώσει τους θεατές στην Επίδαυρο παίζοντας στην παράσταση «Βάκχες» αποκάλυψε και το επόμενο όνειρό του:

«Στα σχέδιά μου είναι να υποδυθώ τον Οιδίποδα. Θέλω όμως γενικά να παίξω στο θέατρο και τον κινηματογράφο».

Τέλος ο Σάκης εξέφρασε και την άποψή του για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών!

«Νομίζω πως οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι και να κάνουν αυτό που τους εκφράζει και που η ψυχή τους τους καλεί. Τα ομόφυλα ζευγάρια, ούτως ή άλλως ζούνε μαζί και έχουν επιλέξει να μοιράζονται τη ζωή τους ως σύντροφοι, το να δεχτούμε πως συνέβη είναι το λογικό. Απλά συγχέουμε το σύμφωνο συμβίωσης με το γάμο» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top